سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,646

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM04_317

Index date: 8 June 2010

تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی abstract

در تئوری تحکیم ترزاقی، درصد تحکیم در زمان های مختلف بر اساس پارامتر ضریب تحکیم cv محاسبه می شود. حال آنکه در مدل های عددی از پارامتر نفوذپذیری استفاده میشود. لذا در این مقاله سعی بر این بوده تا روشی ارائه شود که بر اساس شرایط تحکیمی خاک، نفوذپذیری معادل خاک بر اساس ضرایب تحکیم و قابلیت فشردگی حجمی متوسط تعیین شود. با توجه به متغیر بودن ضریب تحکیم، مبنای معادلسازی ضریب تحکیم مربوط به 50 % تحکیم cv50% در هربررسی شده است. با ارائه مثالی نشان داده شده که از نفوذپذیری معادل بدست آمده از نتایج آزمایش تحکیم تک بعدی ترزاقی می توان در مد لهای عددی پیچیده تر تحکیم همچون تحکیم شعاعی استفاده نمود.

تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی Keywords:

ضریب تحکیم , ضریب قابلیت فشردگی حجمی , نفوذپذیری معادل , مدل سازی عددی

تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی authors

سیدمحمدعلی تسلطی

دانشکده مهندسی عمران و محیطزیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
گزارش مرحله اول پروژه پیش‌بارگذاری مخازن و واحد تصفیه‌خانه سربندر، ...
Terzaghi, K., (1925), ، :Erdba umechan ik auf Bodenphys ikalischer ...
Biot, M.A., (1956), :General Solutions of the Equations of Elasticity ...
Cryer, C.W., (1963), _ Comparison of the Th ree -Dimensional ...
Roscoe, K.H., Schofield, A.N. and Worth, C.P., (1958), "On the ...
Holtz, R.D. and Kovacs, W.D., (1981), _ Introduction to Geotechnical ...
Bowles, J.E. (1968), "Foundation Analysis and Design", McGraw-Hill, USA; ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی" توسط سیدمحمدعلی تسلطی، دانشکده مهندسی عمران و محیطزیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ کاظم فخاریان؛ امیرسلطان محمدلو نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضریب تحکیم، ضریب قابلیت فشردگی حجمی، نفوذپذیری معادل، مدل سازی عددی هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3646 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در تئوری تحکیم ترزاقی، درصد تحکیم در زمان های مختلف بر اساس پارامتر ضریب تحکیم cv محاسبه می شود. حال آنکه در مدل های عددی از پارامتر نفوذپذیری استفاده میشود. لذا در این مقاله سعی بر این بوده تا روشی ارائه شود که بر اساس شرایط تحکیمی خاک، نفوذپذیری معادل خاک بر اساس ضرایب تحکیم و قابلیت فشردگی حجمی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین نفوذپذیری معادل با استفاده از نتایج آزمایش تحکیم جهت برآورد دقیق زمان نشست در مدلسازی عددی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.