سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,793

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM04_328

Index date: 8 June 2010

نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج abstract

سد زیرزمینی از جمله تکنیک هایی است که به کمک آن می توان از طریق بهبود منابع آبی موجود، بهره وری از آن ها را افزایش داد. همچنین با جمع آوری و استحصال آب هایی که از دسترس خارج می شوند(نشت آب و بازگشت به لایه های زیرین) به هنگام خشکسالی به مقابله با بحران کم آبی پرداخت و میزان هدر رفت آب را کاهش داد. در مناطق خشک که تبخیر بالا بوده و جریانات زیر سطحی نیز یا بداخل حوضچه های کویری تخلیه شده و شور میشوند و یا از دسترس خارج گشته و بلا استفاده میگردند . احداث سدهیای زیر زمینی روشی مناسب جهت استفاده از اینگونه منابع آبی میباشد . زیر احداقل تلفات آب را در پی دارد سد زیر زمینی کندر کهنوج که آب مجموعه ای از روستاهای پراکنده و صعب العبور را که به صورت یک مجتمع مسکننونی جدید الاحداث درآمده اند تامین می کند , در 40 کیلومتری شهرستان گرمسیری کهنوج واقع شده و عملیا ت اجرائی آن در سال 1370 پایان یافته است این سد به عرض چهل متر و ارتفاع دوازده متر ,عرض 17 متر و 76 متر به ترتیب در عرض بالا و کف و در شیب چهار درصد با هسته رسی ساخته شده که حجم ذخیره آن 10000 هزار متر مکعب می باشد .روش کار بدین صورت بوده است که ابتدا مصالح نفوذ پذیر کف آبراهه تا روی سنگ کف ( شیست متراکم ) برداشته شده و خاک نفوذ ناپذیر ریزدانه رسی جایگزین آن شده و متراکم گردید سپس آب های زیرگذر جمع آوری و به شهرک جدید التاسیس پمپاژ گردید.

نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج Keywords:

نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج authors

علی شیخ بهایی

کارشناس ارشد عمران,دانشگاه هرمزگان

محمدرضا امینی زاده

کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی,دانشگاه تربیت مدرس

علی خدایی

دانشیار دانشکده عمران

احمد نوحه گر

استادیار گروه آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ahnfors, O., (1980). "Groundwater arresting sub-surface structure." Gov. of India, ...
Bjelm, L., Rapp, A., Dahlin, T., and Hasteen, C. (1986). ...
Davis, S. N., and Dewiest, R. J. M. (1966).، 'Hydrogeology. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج" توسط علی شیخ بهایی، کارشناس ارشد عمران,دانشگاه هرمزگان؛ محمدرضا امینی زاده، کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی,دانشگاه تربیت مدرس؛ علی خدایی، دانشیار دانشکده عمران؛ احمد نوحه گر، استادیار گروه آبخیزداری نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد زیرزمینی، کندرکهنوج، حداکثر دبی، پرده آب بند,خاک نفوذ ناپذیر هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1793 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سد زیرزمینی از جمله تکنیک هایی است که به کمک آن می توان از طریق بهبود منابع آبی موجود، بهره وری از آن ها را افزایش داد. همچنین با جمع آوری و استحصال آب هایی که از دسترس خارج می شوند(نشت آب و بازگشت به لایه های زیرین) به هنگام خشکسالی به مقابله با بحران کم آبی پرداخت و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش عوامل ژئوتکنیکی و ژئوموفولوژیکی در مکان یابی سدهای زیرزمینی مطالعه موردی : سد کهنوج با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.