سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,666

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM04_341

Index date: 8 June 2010

تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS abstract

در سال های اخیر با توجه به توسعه وگسترش شهرها و افزایش تراکم جمعیت، تعداد طبقات زیرزمین و عمق گودبرداری افزایش یافته است. پایداری خاک جداره های گودبرداری شده به عنوان یکی از مسائل مهم در مهندسی ژئوتکنیک مطرح می باشد. لذا شناسایی و اجرای روش هایی که به کمک آنها بتوان این مشکلات را تا حد امکان رفع نمود لازم و ضروری به نظر می رسد. در این تحقیق 3 مطالعه موردی در نظر گرفته شده است . دلیل انتخاب این مطالعات موردی وجود آب زیرزمینی در خاک رسی- سیلتی در پروژه اول، عمق زیاد گودبرداری در پروژه دوم و وجود سربار ناشی از بار ترافیکی درپروژه سوم می باشد. برای گودهای ناپایدار ذکر شده روش میخکوبی در خاک Soil Nailing به دلیل سرعت اجرا عدم نیاز به ماشین آلات سنگین، امکان ساخت پوسته درجا و عدم تداخل سازه نگهبان با عملیات اصلی ساختمان به عنوان برترین روش پایدارسازی انتخاب شده است. برای مدل کردن نمونه ها از نرم افزارPlaxis با روش عددی اجزاء محدود استفاده شده است. از مهمترین نتایج این آنالیزها می توان تأثیر افزایش پارامترهای مقاومتی خاک بر کاهش تغییرشکل و نیروی وارده بر میخ ها را نام برد. وجود سربار، آب زیرزمینی و عمق زیاد گود باعث افزایش تغییرشکل ها می شود. هرچه به پایین گود نزدیک می شویم به دلیل کاهش سطح گسیختگی می توان طول میخ ها را کمتر در نظر گرفت.

تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS Keywords:

تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS authors

سیاوش پورمحمدی

کارشناس ارشد عمران- خاک و پی ، مدرس دانشگاه پیام نور واحد ری.

محمدرضا عطرچیان

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان.

یونس دقیق

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

محمد دقیق

استادیار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سرمدنهری امیر و کاردان محسن، (1387)، "اصول و مبانی گودبرداری ...
قی زاده قهی عزت الله، (پایز 1387)، "پایدارسازی جداره های ...
پورمحمدی سیاوش، (1389)، "طراحی و اجرای سازه های نگهبان در ...
قرارگاه سازندگی کربلا، (1385)، "دانش فنی و اجرایی (1) _ ...
وفایی پور رامین، بهیور گوهری محمد و روحی مهر امیر، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS" توسط سیاوش پورمحمدی، کارشناس ارشد عمران- خاک و پی ، مدرس دانشگاه پیام نور واحد ری.؛ محمدرضا عطرچیان، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان.؛ یونس دقیق، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ محمد دقیق، استادیار نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پایدارسازی جداره های گود، گودبرداری، سازه نگهبان، میخکوبی در خاک، نرم افزارPlaxis هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4666 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سال های اخیر با توجه به توسعه وگسترش شهرها و افزایش تراکم جمعیت، تعداد طبقات زیرزمین و عمق گودبرداری افزایش یافته است. پایداری خاک جداره های گودبرداری شده به عنوان یکی از مسائل مهم در مهندسی ژئوتکنیک مطرح می باشد. لذا شناسایی و اجرای روش هایی که به کمک آنها بتوان این مشکلات را تا حد امکان رفع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل عددی پایدارسازی گودبرداری های عمیق در مناطق شهری (مدل سازی میخکوبی در خاک با استفاده از نرم افزار PLAXIS با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.