ارزیابی خواص پوشش محافظ ایجاد شده روی تیتانیم توسط فرآیند اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی در الکترولیت حاوی پتاسیم فسفات
Publish place: Advanced materials and technologies، Vol: 8، Issue: 1
Publish Year: 1398
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 407
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JEMI-8-1_003
Index date: 28 October 2019
ارزیابی خواص پوشش محافظ ایجاد شده روی تیتانیم توسط فرآیند اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی در الکترولیت حاوی پتاسیم فسفات abstract
پوششهای محافظ اکسید تیتانیم به روش اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی روی زیرلایه تیتانیم خالص تجاری در چگالی جریان A/cm2 15/0 و الکترولیت حاوی g/L 15-5 پتاسیم فسفات برای مدت زمان s 600-120 ایجاد شدند. تاثیر زمان اکسیداسیون و غلظت الکترولیت روی مورفولوژی سطح، ضخامت، زبری، تخلخل نسبی، توزیع حفرات، ریزساختار و رفتار خوردگی مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی تغییرات ولتاژ- زمان مشخص ساخت که افزایش غلظت الکترولیت تا g/L 15، سبب تسریع فرایند جرقهزنی شده و ولتاژ شکست را از V 593 به V 516 کاهش داده است. ارزیابی مورفولوژی سطحی نشان داد که حفرات سطحی در فواصل دورتری از یکدیگر ایجاد و برآمدگیهای اطراف حفرات نمایانتر شده است. با گذشت زمان پوششدهی تا s 600 ضخامت و زبری سطح لایه اکسیدی افزایش یافت و با توجه به تخلخل 11% سطح پوشش، مجموع تعداد حفرات با قطر بیش از µm 1 به 18% کل حفرات سطحی رسید. بررسی رفتار خوردگی مشخص ساخت که ضخامت µm 3/0 2±/8 و تراکم سطحی کم حفرات، مقاومت به خوردگی نمونه پوششدهی شده در غلظت g/L 15 پتاسیم فسفات را تا kΩ.cm21670 افزایش داده است.
ارزیابی خواص پوشش محافظ ایجاد شده روی تیتانیم توسط فرآیند اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی در الکترولیت حاوی پتاسیم فسفات Keywords:
ارزیابی خواص پوشش محافظ ایجاد شده روی تیتانیم توسط فرآیند اکسیداسیون الکترولیتی پلاسمایی در الکترولیت حاوی پتاسیم فسفات authors
امین حسینی
پژوهشکده نانو و مواد پیشرفته، پژوهشگاه مواد و انرژی
بنیامین یارمند
پژوهشکده نانو و مواد پیشرفته، پژوهشگاه مواد و انرژی
علیرضا کلاهی
هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :