سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 904

This Paper With 18 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NRIEM01_026

Index date: 2 November 2019

مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ abstract

انتخاب یک مکان تسهیلات در میان چندین مکان تسهیلات دیگر یک مسئله با معیارهای چندگانه محسوب می شود که شامل معیارهای کمی و کیفی است. در بیشتر موارد، در شرایط واقعی کلمه، تعیین مقادیر دقیق معیارها برای مسائل تصمیم گیری چندمعیاره (MCDM) و به خصوص انتخاب مکان تسهیلات دشوار یا غیر ممکن است. بنابراین ارزش معیارهای مربوط به گزینه ها و هم چنین وزن های مربوط به معیارها را به جای قطعی در نظر گرفتن آن ها، اعدادی فازی در نظر می گیرند. در این شرایط از روش های MCDM در حالت فازی برای حل مسائل انتخاب یک مکان تسهیلات در میان چندین مکان تسهیلات دیگر استفاده می شود. در این مقاله یک روش جدید فازی براساس مقادیر امتیازات راست و چپ برای مسائل MCDM فازی پیشنهاد شده است. سه مثال عددی با روش پیشنهادی حل شده است. مثال عددی سوم یک برنامه واقعی است که در آن یک ناحیه صنعتی در مناطق مختلف صنعتی برای ساخت کارخانه محصولات لبنی انتخاب شده است. محققان این روش پیشنهادی را برای حل مسائل انتخاب مکان تسهیلات و سایر مسائل MCDM کاربردی یافتند.

مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ Keywords:

مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ authors

سعید خلیلی

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران

علی باقری

دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

مسعود مصدق خواه

دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

مقاله فارسی "مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ" توسط سعید خلیلی، دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تهران، ایران؛ علی باقری، دانشجوی دکتری مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران؛ مسعود مصدق خواه، دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی ایده های نوین پژوهشی در مدیریت و مهندسی صنایع پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصمیم گیری چندمعیاره، تاپسیس، مجموعه فازی، مکانیابی هستند. این مقاله در تاریخ 11 آبان 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 904 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انتخاب یک مکان تسهیلات در میان چندین مکان تسهیلات دیگر یک مسئله با معیارهای چندگانه محسوب می شود که شامل معیارهای کمی و کیفی است. در بیشتر موارد، در شرایط واقعی کلمه، تعیین مقادیر دقیق معیارها برای مسائل تصمیم گیری چندمعیاره (MCDM) و به خصوص انتخاب مکان تسهیلات دشوار یا غیر ممکن است. بنابراین ارزش معیارهای مربوط به گزینه ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مکانیابی کارخانه با استفاده از روش تاپسیس فازی مبتنی بر مقادیر امتیازات راست و چپ با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.