Year: 1398
Publish place: 4th Iranian Applied Chemistry Conference
COI: IACS04_030
Language: PersianView: 216
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف اصلی تصفیه الکتریکی مس، تولید مس با خلوص بالا و هزینه ی تولیدی مناسب است. عناصر جزئی ( ناخالصی ها) اثر مخربی بر کیفیت کاتد نهایی دارند. به همین دلیل باید سطح این عناصر در حد استاندارد نگه داشته شود. از جمله ناخالصی های الکترولیت مس سرچشمه می توان آنتیموان را نام برد که این عنصر در فرآیند الکترولیز مس مزاحم بوده و منجر به ایجاد اشکالاتی از جمله تشکیل لجن شناور، آلودگی کاتد، تردی کاتد و غیره شده و بنابراین، حذب آن از الکترولیت دارای مزیت است.برای انجام تست های آزمایشگاهی مربوط به حذف آنتیموان از الکترولیت، از رزینهای Putolite S957 و CEC 370 استفاده شد. در مرحله جذب ستونی آنتیموان توسط رزین CEC370 بطور پیوسته 11 لیتر ( 220BV) الکترولیت از روی 50cc رزین عبور داده شد. در مرحله ی واجذب از 4 لیتر(18/5 % HCL (80BV برای الوشن رزین استفاده شد.رزین مورد آزمایش طی فرآیند جذب (سی سی رزین تر/گرم) 0/0634 آنتیموان از الکترولیت جذب کرده و طی فرآیند شویش(سی سی رزین تر/گرم) 0/045 گرم آنتیموان پس داده است.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/956887/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ترابی پاریزی، معصومه و شاه حسینی، مهری و شهابی آذر، علی،1398،حذف آنتیموان از الکترولیت پالایشگاه مس سرچشمه در مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از رزین های تبادلگر یون،چهارمین کنفرانس ملی شیمی کاربردی،ارومیه،،،https://civilica.com/doc/956887
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، ترابی پاریزی، معصومه؛ مهری شاه حسینی و علی شهابی آذر)
برای بار دوم به بعد: (1398، ترابی پاریزی؛ شاه حسینی و شهابی آذر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش ابعاد سیستم های اطلاعات مدیریت در دانش و آگاهی کارکنان و اینرسی سازمان
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- آسیب پذیری ها و استراتژی های تدافعی محرمانگی و امنیت اطلاعات در کتابخانه های دیجیتالی در بستر رایانش ابری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- یک لیچینگ چند مرحله ای برای شویش مس و طلا از پسماند مجتمع مس سرچشمه
- اصلاح الكترود خمیرکربن با استفاده از کمپلكس (5- برومو- 2- هیدروکسی بنزیلیدن) نیكوتینوهیدرازید وانادیوم (V) و بررسی کاربرد آن در اندازه گیری ایزونیازید
- A review on Nanoformulations of Neem oil as Environmentally Friendly Pesticide
- بررسی حذف آلاینده رنگی با استفاده از فوتوکاتالیست زئولیتی
- تبدیل روغن های گیاهی و سوخته به انرژی پاک و تجدیدپذیر
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.