ایمونوتراپی زخم سالک با استفاده از تغییر و تعدیل روش های طب سنتی در مدت حداکثر 10 روزپروژه : تهیه نیمه صنعتی کرم G3 از یک روش طب سنتی

Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 387

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BCNF01_073

تاریخ نمایه سازی: 19 آذر 1398

Abstract:

لیشمانیوز یک بیماری انگلی است که در 98 کشور جهان بومی می باشد و دارای تظاهرات بالینی مختلف می باشد و سالانه 11 میلیون نفر به این بیماری مبتلا می شوند . لیشمانیوزجلدی سالیانه حدود یک الی یک و نیم میلیون در جهان بروز می نماید. این رقم در ایران به طور دقیق مشخص نیست. ولی حدس زده می شود که حدود 15000 مورد جدید بروز نماید. با توجه به سیلاب های اوایل سال در جنوب کشور، آندمیک بودن بیماری، شرایط شیوع اپیدمی این بیماری بسیار فراهم شده است. زیرا پشه خاکی ها در این شرایط تکثیر بیشتری یافته و انتقال بیماری را از سگ ها و موشهای ناقل بیماری به انسان میسرتر می نمایند. از هم اکنون بروز سالک در منطقه سیل زده رو به گسترش می باشد. اما مسلما بروز و شیوع این بیماری در ماه های پائیز خودش را بهتر نشان خواهد داد. مشکلات روحی و روانی سالک بخصوص در بین دختران و خانمها یکی از مسائل مهم بخصوص برای امکان ازدواج آن ها می باشد.درمان سالک: همیشه یکی از مشکلات بهداشتی بوده است. استفاده از آنتی موآن پنج ظرفتی تزریق، توام با درد و عوارض جانبی و عدم پاسخ در بعضی از مواقع و نیاز به تکرر تزریقات همگی از عوارض درمان سالک می باشد. در تاریخ طب سنتی و کتب مربوطه اشاره به روش هایی را نموده است. که ترکیب بعضی از مواد گیاهی می تواند موجب درمان این بیماری گردد. براین اساس اعصاره گیاهی تهیه و با ترکیبی کرم G2 که آن هم از روش های سنتی قبلا توسط اینجانب ساخته شده است، موجب بهبودی زخم سالک در مدت حدود ده می باشد (کرم G3).جمعبندی: چنانچه شرایط ذیل فراهم گردد، می توان در حجم انبوه از این کرم تهیه نموده و برای کسب مجوز و پروانه تولید اقدام نمود. وارد بیشتری را تحت درمان قرار داد و نسبت به اخذ مجوز مربوطه از وزارت بهداشت اقدام نموده و سپس به تولید انبوه آن اقدام نمود. و کل کرم تولید شده را در اختیار نهاد محترم فناوری ریاست جمهوری قرار داده خواهد شد. تا هر طور که صلاح می دانند در اختیار نیازمندان قرار دهند.