سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,017

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CSUD01_056

Index date: 9 July 2010

تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی abstract

رهیافت کارایی انرژی0بهعنوان یکی از اهرمهای تقویت پایداری بومشناختی از جمله ابعاد اصلی پنجگانهی توسعهی پایدار شهری به شمار میآید.منظور از کارایی انرژی مصرف بهینه و کارآمد انرژی بوده که با هدف کاهش رشد تقاضای انرژی، تقلیل قابل توجه مصرف سوخت های فسیلی و افزایش عرضه انرژی سالم همراه است. به تعبیری دیگر کارایی انرژی تأمین سطوح یکسانی از خدمات انرژی با به کارگیری مقادیر کمتر انرژی است. از این رو بازدهی انرژی در شهرسازی به، به حداقل رساندن مصرف انرژی در شهر، به ویژه انرژی مصرف شده توسط بخش حملونقل، میپردازد و برای این مقصود از برنامهریزی سکونتگاهها و کنترل نحوه ساخت و ساز و چیدمان بناها وساختمانها بهره میگیرد. شبکه و سیستم حملونقل یکی از مصرف کنندههای عمده انرژی در شهرها به شمار میآید. شبکه حملونقل عمومی نیز اثر مستقیم و ویژهای بر میزان مصرف انرژی دارد. عموماً با توجه به اثرات شبکه حملونقل عمومی بر کاهش آلودگی هوا و کنترل انبوهی و ازدحام وترافیک، همواره بر استفاده گسترده و انبوه آن تأکید می شود. از سالهای پایانی قرن بیستم و پس از آشکار شدن نقاط مثبت و منفی F توسعه در مجاورت حملونقل عمومی مفهومی نوین تحت عنوان توسعه حملونقل عمومی محور 1 مطرح گردیده و به صورت فزایندهای توجه و تاکید صاحبنظران مسائل شهری را به دنبال داشته است.توسعه حملونقل عمومی محور، یک مدل توسعه فشرده با کاربری مختلط در نزدیکی زیرساختهای حمل و نقل عمومی جدید یا موجود است که به اهداف سکونتی، حملونقلی و محلهای خدمت میکند و میتواند تأثیر بسزایی در کارایی انرژی در سطح شهر دارد. این مقاله به بررسی میزان اثرگذاری بهکار گیری اصول توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر میزان مصرف انرژی شهری در مقیاس واحد F همسایگی میپردازد.

تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی Keywords:

توسعهی حمل و نقل عمومی محور , کارایی انرژی , واحد همسایگی

تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی authors

پیمان خدابخش

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقهای دانشگاه شهید بهشتی

سمیرا مشایخی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی

الهام سوری

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رضازاده، راضیه، "نقش مترو در توسعه شهری"، مجله جستارهای شهرسازی، ...
شاهدوستی، گلاندام، "ئوشهرسازی و الگوی توسعه شهری حمل و نقل ... [مقاله کنفرانسی]
هدایتی، جواد، "توسعه با محوریت حمل و نقل عمومی"، مجموعه ...
Hollie M. Lund, Robert Cervero, Richard W. Willson, Travel Characteristis ...
Calthorpe, Peter, The Next American Metropolis: Ecology, Community, and the ...
Belzer , Gerald., TRANSIT- ORIENTED DEVEL OPMENT: MOVING FROM RHETORIC ...
American Association of State Highway and Transportation Officials (AASHTO)., The ...
Cyril, Carter. De Villiers., Principles of Passive solar building design ...
Droege, P., Renewable Energy and the City: Urban life in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی" توسط پیمان خدابخش، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری و منطقهای دانشگاه شهید بهشتی؛ سمیرا مشایخی، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی؛ الهام سوری، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش توسعه شهری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعهی حمل و نقل عمومی محور، کارایی انرژی، واحد همسایگی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2017 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که رهیافت کارایی انرژی0بهعنوان یکی از اهرمهای تقویت پایداری بومشناختی از جمله ابعاد اصلی پنجگانهی توسعهی پایدار شهری به شمار میآید.منظور از کارایی انرژی مصرف بهینه و کارآمد انرژی بوده که با هدف کاهش رشد تقاضای انرژی، تقلیل قابل توجه مصرف سوخت های فسیلی و افزایش عرضه انرژی سالم همراه است. به تعبیری دیگر کارایی انرژی تأمین سطوح یکسانی از خدمات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تأثیر توسعهی حمل و نقل عمومی محور بر کارایی انرژی در سطح واحد همسایگی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.