سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثربخشی بای پس معده به روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) بر روی چاقی و دیابت نوع 2( T2DM )، یک مقاله مروری

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 791
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARCIORSMED02_137

Index date: 25 December 2019

اثربخشی بای پس معده به روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) بر روی چاقی و دیابت نوع 2( T2DM )، یک مقاله مروری abstract

مقدمه: امروزه بیماری های مزمن به عنوان یکی از علل اصلی مرگ شناخته می شوند و چاقی یکی از عواملی است که به شدت به بیماری های مزمن کمک می کند و یکی از عوامل اصلی دیابت نوع 2 بوده و سلامت جهانی را تهدید می کند. برای افرادی که از نظر چاقی در شرایط پیش دیابت هستند، کنترل وزن می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد. جراحی باندینگ تعدیل شده (LAGB)، جراحی اسلیو لاپاراسکوپی (LSG) و روش بای پس (LRYGB) سه مورد از رایج ترین جراحی های مربوط به چاقی هستند. روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) تعدیل شده ی روش جراحی بای پس است که استفاده از آن در حال افزایش است. هدف از این مطالعه مروری مقایسه روش جراحی LMGB با روش های LAGB، LSG و LRYGB می باشد.روش کار:تمامی داده ها با مراجعه به پایگاه های اطلاعاتی معتبر علمی Magiran، Scopus، SID ، PubMed و موتور جستجوگر google scholar و با کلید واژه های single anastomosis gastric bypass، loop gastric bypass، mini gastric bypass و laparoscopic mini gastric bypass بین سال های 2012 تا 2019 جمع آوری گردید. نتایج: در روش LMGB عوارض اولیه جراحی مانند خونریزی، نشت از محل آناستاموز و عفونت زخم نسبت به سایر روش ها کمتر بود.عموما طول مدت عمل جراحی کاهش یافت و در تبدیل شدن آن به جراحی باز کاهش چشمگیری وجود داشت. اما در مورد کاهش وزن بیمار، BMI ، و تغییر در سطح گلوکز تغییرات زیادی وجود نداشت.بحث: نتایج این مطالعه نشان می دهد روش LMGB در مقایسه با روش های LSG ، LAGBو LRYGB از نظر کاهش وزن و پیشگیری T2DM تفاوتی نداشته اما در عین حال عوارض کم تری داشت که پیشنهاد می گردد از این روش جدید جراحی استفاده گردد. اما با این وجود باید اثرات بلند مدت (> 5 ساله) آن بر کاهش وزن ، پیشگیری از T2DM و همچنین عوارض دیررس مورد بررسی قرار گیرد.

اثربخشی بای پس معده به روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) بر روی چاقی و دیابت نوع 2( T2DM )، یک مقاله مروری Keywords:

single anastomosis gastric bypass , loop gastric bypass , mini gastric bypass laparoscopic mini gastric bypass

اثربخشی بای پس معده به روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) بر روی چاقی و دیابت نوع 2( T2DM )، یک مقاله مروری authors

اشکان کریمی

کارشناس ارشد اتاق عمل، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

اسماعیل کاوی

مریی، دانشکده پرستاری، دانشگاه علوم پزشکی لارستان، لارستان، ایران

الهه موسوی

کارشناس ارشد اتاق عمل، عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، همدان، ایران

علی قره زاده

کارشناس ارشد اتاق عمل، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، دانشکده پرستاری و مامایی، گروه اتاق عمل، خراسان شمالی، ایران

مقاله فارسی "اثربخشی بای پس معده به روش مینی لاپاراسکوپی (LMGB) بر روی چاقی و دیابت نوع 2( T2DM )، یک مقاله مروری" توسط اشکان کریمی، کارشناس ارشد اتاق عمل، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان؛ اسماعیل کاوی، مریی، دانشکده پرستاری، دانشگاه علوم پزشکی لارستان، لارستان، ایران؛ الهه موسوی، کارشناس ارشد اتاق عمل، عضو هیات علمی دانشکده پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی همدان، همدان، ایران؛ علی قره زاده، کارشناس ارشد اتاق عمل، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، دانشکده پرستاری و مامایی، گروه اتاق عمل، خراسان شمالی، ایران نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش پژوهشی سالیانه دانشجویی اتاق عمل کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله single anastomosis gastric bypass، loop gastric bypass، mini gastric bypass laparoscopic mini gastric bypass هستند. این مقاله در تاریخ 4 دی 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 791 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: امروزه بیماری های مزمن به عنوان یکی از علل اصلی مرگ شناخته می شوند و چاقی یکی از عواملی است که به شدت به بیماری های مزمن کمک می کند و یکی از عوامل اصلی دیابت نوع 2 بوده و سلامت جهانی را تهدید می کند. برای افرادی که از نظر چاقی در شرایط پیش دیابت هستند، کنترل وزن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی دیابت طبقه بندی شده است.