سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی)

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,422

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_014

Index date: 19 April 2006

ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی) abstract

معدن سرب و روی عمارت که در ایالت متالوژنی ملایر – اصفهان قرار داشته و از نظر واحدهای ساختمانی و زمین شنای جزء زون سنندج – سیرجان می باشد یکی از معادن فعال سرب و روی کشور است. کل کانه واقع در این معدن بر اساس فعالیتهای اکتشافی انجام شده در آن به چندین بلوک تقسیم بندی گگردیده که استخراج و بهره برداری از آن بر اساس موقعیت مکانی و میزان عیار کانسنگ از سمت شرق به غرب شروع شده و در حال حاضر بخش عربی آن باقی مانده است. هدف از مطالعه حاضر تخمین ذخیره هرچه دقیقتر بخش غربی این معدن می باشد. برای محاسبه ذخیره یک کانسار بایستی آن را به چند روش مختلف محاسبه کرد و نتایج را با هم مقایسه نمود تا به بهترین حالت ممکن دست یافت. با این نگرش و بر اساس میزان و نحوه کارهای اکتشافی انجام شده و اطلاعات اکتشافی موجود برای محاسبه ذخیره این منطقه، از میان روشهای مختلف محاسبه ذخیره، دو روش کلاسیک مقاطع (قائم) و مثلث بندی با استفاده از نرم افزار Rockworks مناسبتر بوده و مورد استفاده قرار گرفته است. مقایسه نتایج حاصله از محاسبه ذخیره به دو روش مختلف نشان می دهد که نتایج این دو روش حدود 20% با یکدیگر اختلاف دارند که به نظر می رسد در نظر نگرفتن شکل کانسار توسط کامپیوتر و در نظر نگرفتن محدوده نهایی (شعاع تاثیر برای کارهای اکتشافی مرزی) در روش مثلث بندی و نیز خطاهای ترسیم مقاطع در روش مقاطع بیشترین سهم را در میزان این خطا و اختلاف دارا می باشند. با توجه به مشخصات هندسی کانسار و چیندار بودن ماده معدنی در منطقه مورد مطالعه خطای روش مثلث بندی بیشتر از خطای روش مقاطع ودر نتیجه روش مقاطع دقیقتر از روش مثلث بندی می باشد.

ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی) Keywords:

ارزیابی ذخیره , کانسار سرب و روی عمارت اراک , روش مقاطع , روش مثلث بندی

ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی) authors

محمودرضا عبدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن دانشگاه یزد

رضا احمدی

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران - واحد اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حسین نژاد، م ر، بررسی _ شناسی اقتصادی، ژئوشیمیایی، تعبین ...
حسنی پاک، ع ا، شرف الدین، م، تحلیل داده های ...
مطالعات انجام شده نر معدن سرب و روی عمارت، شرکت ...
ملاک پور، ح، گزارش عملیات اکتشافی معدن عمارت، شرکت صنعمی ...
احمدی، ر، درس دیجیتالی ارزیابی ذخابر معدنی، واحد اراک دانشگاه ...
مدنی، ح، اصول پی جویی، اکتشاف و ارزیابی ذخایر معدنی، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی)" توسط محمودرضا عبدیان، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معدن دانشگاه یزد؛ رضا احمدی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران - واحد اراک نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ارزیابی ذخیره ، کانسار سرب و روی عمارت اراک ، روش مقاطع ، روش مثلث بندی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4422 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معدن سرب و روی عمارت که در ایالت متالوژنی ملایر – اصفهان قرار داشته و از نظر واحدهای ساختمانی و زمین شنای جزء زون سنندج – سیرجان می باشد یکی از معادن فعال سرب و روی کشور است. کل کانه واقع در این معدن بر اساس فعالیتهای اکتشافی انجام شده در آن به چندین بلوک تقسیم بندی گگردیده که استخراج ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی ذخیره بخش غربی کانسار سرب و روی عمارت اراک با استفاده از روشهای کلاسیک (هندسی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.