کاربرد هیدرو پونیک در مواجهه با خشکسالی

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,570

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

HYDROPONICS01_223

تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1389

Abstract:

از آن جایی که ایران از جمله کشورهایی است که در مناطق خشک و نیمه خشک جهان قرار دارد، همواره با معضل کمبود آب مواجه بوده است و همچنین بحران خشکسالی در سالهای اخیر، کشور را بیشتر از گذشته با این معضل درگیر نموده است . بنابراین برای ادامه حیات، تامین آب از نیازهای ضروری کشاورزی این کشور بوده و برای سازگاری با محیط، استفاده بهینه از منابع آب و خاک امری اجتناب ناپذیر است. کمبود آب یکی از تنگناهای توسعه اقتصادی در کشور می باشد و هر گونه مساعدت در بهبود وضعیت این عامل، میتواند گامی در جهت توسعه اقتصادی بخصوص در مناطق روستایی باشد . افزایش جمعیت و به تبع آن تقاضا برای تهیه محصولات کشاورزی و همچنین فصلی بودن تولید محصولات سبب شده که برای تامین نیاز مردم راهکارهایی در نظر گرفته شود تا هم میزان تولید افزایش یابد و هم امکان تولید محصولات در خارج از فصل میسر باشد، از جمله این راهکارها کشت محصولات (اعم از سبزی و میوه) بوسیله روش هیدرو پونیک می باشد . این مقاله پس از ارایه تاریخچه ای از روش کاشت هیدرو پونیک، اقدامات انجام گرفته در این زمینه در کشورهای جهان، مزایا و معایب کاشت هیدروپونیک، شکلهای متنوع کاشت هیدروپونیک و در انتها به بیان نتیجه گیری و پیشنهادات در راستای مزایای کاربرد سیستم های هیدروپونیک در مواجهه با خشکسالی می پردازد.

Authors

فرهود گل محمدی

عضو و مدرس جهاد دانشگاهی بیرجند

محمدکریم معتمد

استادیار دانشگاه گیلان

گلین رخشانی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ترویج و آموزش کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :