امکان سنجی اینفوگرافیک به عنوان وسیله کمک آموزشی کتاب های مطالعات اجتماعی در مقطع متوسطه اول(مطالعه موردی مطالعات اجتماعی پایه هفتم )
Publish place: The 5th International Conference on Management,Psychology & Humanities with Sustainable development approahc
Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 634
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MPHCONF05_029
تاریخ نمایه سازی: 10 دی 1398
Abstract:
امروزه ارائه مطالب و مستندات در آموزش به شیوه های سنتی مانند گزارش های مکتوب حجیم یا صرفا استفاده از متون و همچنین عدم بکارگیری تصویر، گرافیک و ... دیگر جایگاهی ندارد. همچنین آگاهی معلمان با انواع روش های آموزش، امری ضروری و اساسی است. وسیله کمک آموزشی عامل افزایش بازدهی آموزشی از لحاظ کمی و کیفی است و نیز اینگونه وسایل عامل عینیت بخشیدن به محتوای دروس می باشند. در این خصوص یکی از روش های نوین که میتواند حجم زیادی از اطلاعات را با تاثیرگذاری لازم برای فراگیران منتقل نماید اینفوگرافیک میباشد، که در این تحقیق به آن می پردازیم. پژوهش حاضر مطالعه ای توصیفی می باشد که شیوه گردآوری اطلاعات آن، ترکیبی، استفاده از منابع کتابخانه ای، اینترنت است. ابزار گردآوری اطلاعات فیش، تحقیق و پرسشنامه، عکاسی، کتاب، مقاله و جستجو در سایت ها است که با هدف کاربردی بررسی قابلیت های اینفوگرافیک با رویکرد درس مطالعات اجتماعی پایه هفتم انجام گردید. با توجه به بررسی های انجام شده، روش تدریس مبتنی بر اینفوگرافیک، بر یادگیری پایدار دانشآموزان در درس مطالعات اجتماعی ارتباط مستقیم دارد.
Keywords:
Authors
الناز امامی فرد
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی فردوس مشهد
علی اسداله زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی حکمت رضوی مشهد
محمود شهیدی
هیئت علمی دانشگاه غیرانتفاعی فردوس مشهد