سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ارتباط بین فعالسازی اسیدی بنتونیت و ظرفیت رنگبری آن و پیش بینی میزن جذب به کمک شبکه های عصبی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,128

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_053

Index date: 19 April 2006

بررسی ارتباط بین فعالسازی اسیدی بنتونیت و ظرفیت رنگبری آن و پیش بینی میزن جذب به کمک شبکه های عصبی abstract

بنتونیت به عنوان ماده ای بسیار سودمند، امروزه کاربدرهای صنعتی گسترده ای را به خود اختصاص داده است. یکی از کاربردهای مهم آن در صنعت رنگ و رنگبری است. به دلیل خاصیت تبادل یونی ذاتی و طبیعی برخی مینرالهای موجود در بنتونیت از جمله مونتموریونت، این ماده می تواند به راحتی ملکولهای آروماتیکی و آلی رنگ راجذب ناید. این خصایت فیلترینگ و رنگبری، با فعالسای اسیدی و ایجاد خلل و فرج بیشتر بر روی میترالهای بنتونیت مضاعف می گردد. هدف اصلی این تحقیق، فعالسازی بنتونیت داخلی، بررسی سینتیک جذب مواد رنگی بر بنتونیت فعال شده و پیش بینی جذب به کمک شبکه های عصبی می باشد. ماده رنگی به کار رفته در این بررسی ها، متیلن بلو است که به عنوان یک رنگ کاتیونی استاندارد در بسیاری از تحقیقات استفاده می شود. خاک بنتونیت نیز مربوط به معدن بنتونیت راور – کرمان می باشد. طبق آنالیز XRD انجام شده بر روی نمونه ای از معدن، می توان این بنتونیت به را در زمره انواع کلسیمی قرار داد. پارامترهای مورد ارزیابی برای انجام آزمایشات و مدلسازی شبکه، دما، زمان ، مخلوط سازی، غلظت متیلن بلوی موجود در مخلوط رنگ – بنتونیت و میزان بنتونیت به کار رفته در مخلوط می باشن. آزمایشها به کمک طرح ماتریسی هشت آزمایشی هادامارد (Hadamard) انجام گرفته است و سپس میزان جذب اشعه ماورای بنفش محلول آبی متیلن بلو، به کمک دستگاه (UV-VIS) اندازه گیری و با استفاده از موازنه جرم میزان جذب محلول عمل آوری شده محاسبه شد. نتایج تحقیق حاکی از قابلیت خوب بنتونیت فعال شده برای اهداف تعیین شده می باشد. به طوریکه ما توانستیم به بازدهی رنگبری 95/24% در طی تحقیق دست یابیم. با استفاده از نتایج بخش تجربی تحقیق، در این مقاله سعی شده است تا با ارائه مدلی بر اساس نظریه شبکه های عصبی امکان پیش بینی بازدهی جذب با تغییر پارامترهای موثر با دقت و سرعت بیشتری میسر گردد. در توسعه مدل از شبکه عصبی چند لایه پشیخور با الگوریتم آموزش پس از انتشار، تابع خطی به عنوان تابع تحری و از داده های آزمایشات جذب استفاده شد.

بررسی ارتباط بین فعالسازی اسیدی بنتونیت و ظرفیت رنگبری آن و پیش بینی میزن جذب به کمک شبکه های عصبی authors

دامون امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگ

محمد رنجبر

دانشیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر ک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
on acid activation _ Bentonite"'C laysi, Iran University of Science ...
R. H. S. Robertson: Fuller's Earth: _ History of Calcium ...
W. Zschau, ' 80 Years Activated Bleaching Earth?. Fat Sci.Technol. ...
V N Agnello, _ ITE, PYROPHY LLITE AND TALC _ ...
Zoltan Adamis, Jozsef Fodor, _ ENTONITE, KAOLIN, AND SELECTED CLAY ...
A. Safa Ozcan and Adnan Ozcan, ' Adsorption of acid ...
AL EM DARO_G LU, Gulcan A KKUS, Mu_serref "'Investigation of ...
G.Lagaly, S.Ziesmer6 Colloid chemistry of clay minerals: the coagulation of ...
Min-Yun Chang, Ruey-Shin?* Adsorption of tannic acid, humic acid, and ...
Hagan, M. T., Demuth, H. B. and Beale, M. H., ...
J. A. Anderson, ،A simple neural network generating an interactive ...
F. Rosenblatt, The perceptron: _ probabilistic model for information storage ...
J. J. Hopfield, ،^Neural networks and physical systems with emergent ...
Fatma Turak, Mahmure Ustun Ozgur, Hiuseyin Afsar, _ USE OF ...
P.F. Vogt, J.J. Geralis, Ullmann's Encyclopedia of Industrial Chemistry, Vol. ...
O_guz _INEL, Fatma TUMSEK, * The Measurement of Surface Areas ...
Sameer Al-Asheh, Fawzi Banat, Leena Abu-Aitah, ^ Adsorption of phenol ...
Desing and Analysis of Experiments, D. C .Montgomery, Johan Wily ...
Beal, G.W, 2003، The use of Bemtonite _ Water treatment? ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ارتباط بین فعالسازی اسیدی بنتونیت و ظرفیت رنگبری آن و پیش بینی میزن جذب به کمک شبکه های عصبی" توسط دامون امیری، دانشجوی کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگ؛ محمد رنجبر، دانشیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر ک نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4128 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بنتونیت به عنوان ماده ای بسیار سودمند، امروزه کاربدرهای صنعتی گسترده ای را به خود اختصاص داده است. یکی از کاربردهای مهم آن در صنعت رنگ و رنگبری است. به دلیل خاصیت تبادل یونی ذاتی و طبیعی برخی مینرالهای موجود در بنتونیت از جمله مونتموریونت، این ماده می تواند به راحتی ملکولهای آروماتیکی و آلی رنگ راجذب ناید. این خصایت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ارتباط بین فعالسازی اسیدی بنتونیت و ظرفیت رنگبری آن و پیش بینی میزن جذب به کمک شبکه های عصبی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.