سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,346

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC05_060

Index date: 19 April 2006

بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی abstract

عیار طلا در سد باطله مجتمع طلای موته به دلایل مختلفی بالاتر از مقدار طراحی شده است. با توجه به حجم سد باطله پیش بینی می شود مقدار قابل توجهی طلا در سد باطله وجود داشته باشد. بر اساس مطالعات کانی شناسی صورت گرفته مهمترین فازهای اصلی حامل طلا کانیهای سولفوره و کربن فعال خارج شده از مدار است. در میان روشهای متداول بازیابی طلا با در نظر گرفتن فازهای حامل طلا در سد باطله بازیابی طلا از طریق فلوتاسیون قابل توجیه تر می باشد. آزمایش های فلوتاسیون در دو مرحله انجام شد. کنسانتره مرحله اول حاوی کربن و کنسانتره مرحله دوم حاوی کانیهای سولفروه بود. استفاده از روشهای طراحی آزمایشها باعث بهبود کیفیت و بهره وری می گردد. به همین منظور بهینه سازی فرایند با استفاده از روش طراحی آزمیاش تگوچی صورت پذیرفت. از جمله عواملی که سعی در بهینه سازی آنها شد عبارت بودند از : روغنهای خنثی، کلکتور، کمک کلکتور ، کف ساز ، PH و زمان ماند. شایان ذکر است که از مواد PEX (کلکتور) ، SASCOL95 (کمک کلکتور) برای بازیابی کانیهای سولفیدی و از گازوئیل (روغن خنثی) برای بازیابی کربن استفاده گردید. کف ساز مود استفاده برای هر دو فاز AEROFLOT39 بود و در نهایت بعد از بهینه سازی عوامل ذکر شده ، بازیابی نهایی به بیش از 89% رسید.

بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی Keywords:

بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی authors

مهدی استادرحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری، دانشگاه یزد

علی دهقانی

استایار دانشکده معدن، دانشگاه یزد

حسین مجتهدزاده

استایار دانشکده معدن، دانشگاه یزد

خداکرم غریبی

مربی دانشکده معدن، دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
K. FORREST, D. YAN and R. DLJNNE ; Optimisation of ...
l- A.J. TEAGUE, J.S.J. VAN DEVENTER and C. _ WA ...
Cloudia Gasparini : The Mineralogy _ _ fts Significance in ...
S. sen, A. Seyrankaya, Y. Cilingir ; Coalqil assisted flotation ...
Stephen L _ Chryssoulis, Daniela Venter, stamen Dimov ; On ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی" توسط مهدی استادرحیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد فراوری، دانشگاه یزد؛ علی دهقانی، استایار دانشکده معدن، دانشگاه یزد؛ حسین مجتهدزاده، استایار دانشکده معدن، دانشگاه یزد؛ خداکرم غریبی، مربی دانشکده معدن، دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طلا ، فلوتاسیون ، کربن ، کانیهای سولفوره ، طراحی آزمایش تگوچی هستند. این مقاله در تاریخ 30 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5346 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عیار طلا در سد باطله مجتمع طلای موته به دلایل مختلفی بالاتر از مقدار طراحی شده است. با توجه به حجم سد باطله پیش بینی می شود مقدار قابل توجهی طلا در سد باطله وجود داشته باشد. بر اساس مطالعات کانی شناسی صورت گرفته مهمترین فازهای اصلی حامل طلا کانیهای سولفوره و کربن فعال خارج شده از مدار است. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بازیابی طلا از سد باطله مجتمع طلای موته با استفاده از فلوتاسیون و بهینه سازی آن با روش طراحی آزمایش تگوچی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.