سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انعکاس تجربیاتی دراحداث کانالها ی روباز در مناطق خشک وکویری و بررسی مشکلات و ارائه راه حلها

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,721

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCID01_017

Index date: 21 April 2006

انعکاس تجربیاتی دراحداث کانالها ی روباز در مناطق خشک وکویری و بررسی مشکلات و ارائه راه حلها abstract

انتقال آب از محل استحصال تا مصرف با حداقل تلفات و کمترین هزینه بهره برداری و نگهداری تأسیسات، اساسی ترین محور طراحی بهینه کانالهای انتقال آب می باشد. در مناطق خشک و کویری، آب به قیمت گزاف به دست آمده و مشکلات فراوانی نظیر نفوذ، تبخیر و تعرق و ... باعث تلفات شدید این مایع ارزشمند شده و از طرفی عوامل جدی مانند، باد، شن روان، سیلاب و .... کانالهای انتقال آب در این مناطق را به شدت تهدید نموده و سالیانه خسارات زیادی به تأسیسات این منبع حیات بخش وارد می آورد . در شهرستانهای شرق کشور وجود کویرهای وسیع، خشکی هوا و در نتیجه تبخیر و تعرق با لا، بادهای موسمی و حرکت شن های روان، سیلابهای ویرانگر و ... مشکلاتی را برای کانالهای روباز به وجود آورده و علاوه بر اتلاف آب، نگهداری این کانالها نیز هزینه زیادی در بر داشته و با تخریب و یا پر شدن آنها از شن و ماسه مواجه می باشیم. با توجه به مسائل فوق مدتی است ضرورت تجدید نظر در طراحی و ساخت کانالهای انتقال آب در این مناطق در محافل علمی و سیاستگزاری به صورت جدی مورد توجه قرارگرفته و تلاشهایی در این زمینه انجام شده است. قصد ما در این مقاله ضمن تأیید ثلاشهای فراوانی که در زمینه پوشش کف و دیوارهای انالهای انتقال آب شده است و انصافاً نتایج مثبتی نیز در بر داشته ارائه پیشنهادی اصلاحی در جهت استفاده مطلوب تر و نگهداری سهل تر کانالهای موجود می باشد. برای رسیدن به اهداف فوق مسقف نمودن کانالهای آب موجود، استفاده از هرنوع کانال متروکه مسقف نظیر گالریهای قنوات و ساخت کانالهای مسقف و یا استفاده از شبکه های تحت فشار جهت انتقال آب پیشنهاد می گردد.

انعکاس تجربیاتی دراحداث کانالها ی روباز در مناطق خشک وکویری و بررسی مشکلات و ارائه راه حلها authors

شرکت جهاد نصر خراسان

مدیرعامل شرکت جهادنصر خراسان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مجله ساختمان، شمار 7 آذر ماه 67 - نگاهی به ...
هشتمین نشست زیرگروه آب و خاک و منابع طبیعی خراسان ...
جغرافیای تاریخی آثار باستانی- احمداقتداری - نشرانجمن آثار و مفاخر ...
جهادسازندگی خراسان - فعالیت‌های کمیته امور آب ...
جهادنصر خراسان - تجربیات بخش آب ...
هیدرولوژی مهندسی - تالیف محمد نجمائی دانشیار دانشگاه علم و ...
اصول هیدرولوژی کاربردی - دکتر امین علیزاده - بنیاد فرهنگی ...
هیدرولوژی مهندسی - عباس افشار ...
پهنه بندی آب و هوای ایران - جهاد سازندگی - ...
گیاهان و زندگی در اندیشه دین - سید علی حسینی ...
هشدار - دفتر ترویج و مشارکت مردمی سازمان جنگلها و ...
طرح کانالهای آبیاری و روشهای پوشش انهار - امین علیزاده ...
سیاستها، اهداف و عملکرد مدیریت آبخیزداری جهاد سازندگی - مهر ...
- مجموعه مقالات قنات - جلد دوم - عملکرد قنوات ...
- مجموعه مقالات قنات - جلد اول - شگفتی‌های قناتهای ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انعکاس تجربیاتی دراحداث کانالها ی روباز در مناطق خشک وکویری و بررسی مشکلات و ارائه راه حلها" توسط شرکت جهاد نصر خراسان، مدیرعامل شرکت جهادنصر خراسان نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملّی تجربه های ساخت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 اردیبهشت 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1721 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انتقال آب از محل استحصال تا مصرف با حداقل تلفات و کمترین هزینه بهره برداری و نگهداری تأسیسات، اساسی ترین محور طراحی بهینه کانالهای انتقال آب می باشد. در مناطق خشک و کویری، آب به قیمت گزاف به دست آمده و مشکلات فراوانی نظیر نفوذ، تبخیر و تعرق و ... باعث تلفات شدید این مایع ارزشمند شده و از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انعکاس تجربیاتی دراحداث کانالها ی روباز در مناطق خشک وکویری و بررسی مشکلات و ارائه راه حلها با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.