بررسی مایکرومکانیک جدایش الیاف- ماتریس و رشد ترک های ماتریسی به کمک مدل ناحیه چسبنده و روش المان محدود تعمیم یافته
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 528
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JSTC-3-1_003
Index date: 9 February 2020
بررسی مایکرومکانیک جدایش الیاف- ماتریس و رشد ترک های ماتریسی به کمک مدل ناحیه چسبنده و روش المان محدود تعمیم یافته abstract
یکی از موارد مهم درباره رفتار کامپوزیت ها در شرایط بارگذاری مختلف، پیدایش و رشد مودهای خرابی متنوعی است که دارای تاثیر بسزایی بر نحوه عملکرد آن ها هستند. مود خرابی مربوط به جدایش اتصال بین الیاف و ماتریس را می توان جزو اولین موارد در پیدایش خرابی در کامپوزیت های مختلف دانست که متعاقب آن و یا به صورت هم زمان، مودهای خرابی دیگری هم چون ترک های ماتریسی نیز به وجود می آیند. در مقاله حاضر با استفاده از مدل ناحیه چسبنده و المان محدود تعمیم یافته و با اعمال بارگذاری عرضی بر المان های حجمی نماینده در فاز مایکرومکانیک، اثرات پیدایش و رشد خرابی هایی هم چون جدایش بین الیاف و ماتریس، و ترک های ماتریسی مطالعه شده است. بدین منظور، در ابتدا رفتار ناحیه چسبنده بررسی شده و با شبیه سازی نتایج مربوط به جدایش الیاف از ماتریس در مقالات گذشته، روش طراحی صحت سنجی شده است. سپس اثرات مدل ناحیه چسنده در المان های حجمی مختلف مطالعه و نتایج آن ها با یکدیگر مقایسه می شوند. در ادامه با وارد کردن اثرات مربوط به پیدایش و رشد ترک ماتریسی با استفاده از روش المان محدود تعمیم یافته، اثرات ناشی از خرابی ناحیه چسبنده و ترک های ماتریسی به صورت هم زمان با استفاده از روش المان محدود و نرم افزار آباکوس مطالعه می شوند.
بررسی مایکرومکانیک جدایش الیاف- ماتریس و رشد ترک های ماتریسی به کمک مدل ناحیه چسبنده و روش المان محدود تعمیم یافته Keywords:
بررسی مایکرومکانیک جدایش الیاف- ماتریس و رشد ترک های ماتریسی به کمک مدل ناحیه چسبنده و روش المان محدود تعمیم یافته authors
امین فرخ آبادی
استادیار، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
محسن نقدی نسب
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :