سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,537

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCSWR02_017

Index date: 25 April 2006

تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی abstract

تغییرات رطوبت نسبی تاثیر عمده ای در میزان تبخیر و تعرق دارد. در هوای گرم و زمانی که رطوبت نسبی کم باشد، مقدار تبخیر و تعرق افزایش یافته و بسیاری از گیاهان دچار تنش آبی می گردند. تغییرات رطوبت نسبی تاثیر عمده ای در میزان تبخیر و تعرق دارد. در هوای گرم و زمانی که رطوبت همچنین رطوبت نسبی بر میزان راحتی و سلامت انسان ها تاثیر گذاشته و افزایش بیش از حد آن می توان تاثیر منفی بر احساس راحتی انسان ها داشته باشد. در پژوهش حاضر میزان تاثیر پدیده النینو نوسانات جنوبی (El Nino Southern Oscillation , ENSO) بر رطوبت نسبی دو ایستگاه کشور به تفکیک بررسی شد. جهت ارزیابی میزان تاثیر این پدیده بر رطوبت نسبی، نسبت مقادیر میانگین رطوبت نسبی و بارندگی در فازهای گرم و سرد ENSO (النینو و لانینا) به میانگین دراز مدت رطوبت نسبی و بارندگی محاسبه و مورد آزمون قرار گرفت. نتایج نشان داد که وقوع فاز گرم ENSO معمولا «همراه با افزایش بیش از اندازه رطوبت نسبی پاییزه در ایستگاه های مورد مطالعه می باشد. در ایستگاه شیراز حساسیت رطوبت نسبی و نسبت به شرایط النینو بیشتر از ایستگاه شهرکرد برآورد گردید. در هنگام وقوع فاز گرم ENSO رطوبت نسبی در ساعت 18/5، 12/5 و 6/5 برای ایستگاه های شیراز و شهرکرد به ترتیب 15% ، 22% ، 11% و 14% ، 2% ، 1% افزایش یافته است.

تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی Keywords:

تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی authors

اسماعیل پوینده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه شیراز

نسترن مراد زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه شیراز

سیدمحمدجعفر ناظم السادات

دانشیار بخش آبیاری دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بی نام، سال نامه هواشناسی، 1998-1972، انتشارات سازمان هواشناسی کشور. ...
علی زاده، ا. 1378. اصول هیدرولوژی کاربردی. انتشارات دانشگاه فردوسی ...
قاسمی، ا .ر . سید ابراهیم حسینی . بررسی نوسانات ...
ناظم السادات، س .م . ج.، 1379. استفاده از روش ...
ناظم السادات، س .م . ج.، 1380 . آیا باران ...
ناظم السادات، س .م0 ج 1381 . مبانی هوا و ...
Nazemosadat, M.J and Cordery, I . 2000. The impact of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی" توسط اسماعیل پوینده، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه شیراز؛ نسترن مراد زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مناطق بیابانی، دانشگاه شیراز؛ سیدمحمدجعفر ناظم السادات، دانشیار بخش آبیاری دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی دانشجویی منابع آب و خاک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله النینو ، لانینا ، رطوبت نسبی ، شیراز ، شهرکرد هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2537 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات رطوبت نسبی تاثیر عمده ای در میزان تبخیر و تعرق دارد. در هوای گرم و زمانی که رطوبت نسبی کم باشد، مقدار تبخیر و تعرق افزایش یافته و بسیاری از گیاهان دچار تنش آبی می گردند. تغییرات رطوبت نسبی تاثیر عمده ای در میزان تبخیر و تعرق دارد. در هوای گرم و زمانی که رطوبت همچنین رطوبت نسبی بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر پدیدده النینو نوسانات جنوبی (ENSO) بر میزان رطوبت نسبی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.