سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,164

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IOPMC02_006

Index date: 28 April 2006

ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر abstract

عوامل مختلفی شکل و ابعاد معادن روباز را کنترل م یکنند. این موضوع میبایستی به خوبی درک و در طراحی هر عملیات معدنکاری بکارگرفته شود. در معدن شمارة 3 گ لگهر ویژگ یهای ساختاری تودة سنگ بعنوان مهمترین پارامتر در طراحی شیب کاواک شناخته شده است. اولین قدم در طراحی کاواک، تحلیل ساختارهای زمین شناسی م یباشد. دومین معیار تاثیر گذار در این تصمی مگیری در نظر گرفتن امتداد و یا انحنای دیواره ها در صفحه، با توجه به تنوع مواد متشکلة دیوارها و نیز ملاحظات اقتصادی و عملیاتی در حین استخراج م یباشند. امتدادهای مختلف دیوارها اصولاً نیازمند به ملاحظات مختلف طراحی م یباشد. به منظور انجام این تحلیل، کاواک 15 سالة معدن شمارة 3 گل گهر به چند ناحیة مختلف تقسیم شد. بر اساس اطلاعات حاصل از گمانه های حفاری برداشتهای ژئوتکنیکی در محدودة آنومالی شمارة 3 گل گهر انجام گردید. در هر ناحیه با در نظر گرفتن ساختارهای زمی نشناسی به تحلیل امکان پایداری سینماتیکی گسیختگ یهای گوه ای، صفح های و واژگون شونده پرداخته شد. به منظور دستیابی به نواحی پایدار در اطراف کاواک، امتداد نواحی غیر پایدار م یباستی بر اساس نواحی مجاور تغییر داده شوند.

ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر Keywords:

معدن شماره 3 گل گهر , گسل , ناپیوستگی , تحلیل سینماتیکی

ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر authors

حسین اکبری جور

کارشناس ارشد مکانیک سنگ، شرکت سنگ آهن گل گهر

سعید کریمی نسب

استادیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر ک

محسن نجف آبادی

کارشناس زمین شناسی، شرکت مهندسی کوشا معدن

اردشیر عسکری

مدیر امور معدن، شرکت سنگ آهن گ لگهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شرکت مهندسی کوشا معدن، "مقدمه‌ای بر توده معدنی شماره 3 ...
باقریان، اصغر، 1382، "تحلیل پایداری شیبهای سنگی- مطالعه موردی معدن ...
شرکت مهندسی کوشامعدن، "فاز یک مطالعات پایداری شیب"، 1376. ...
ADC Report , 2002, ' 'Gol-E-Gohar Iron ore Company Mine ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر" توسط حسین اکبری جور، کارشناس ارشد مکانیک سنگ، شرکت سنگ آهن گل گهر؛ سعید کریمی نسب، استادیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر ک؛ محسن نجف آبادی، کارشناس زمین شناسی، شرکت مهندسی کوشا معدن؛ اردشیر عسکری، مدیر امور معدن، شرکت سنگ آهن گ لگهر نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس معادن روباز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معدن شماره 3 گل گهر، گسل، ناپیوستگی، تحلیل سینماتیکی هستند. این مقاله در تاریخ 8 اردیبهشت 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3164 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عوامل مختلفی شکل و ابعاد معادن روباز را کنترل م یکنند. این موضوع میبایستی به خوبی درک و در طراحی هر عملیات معدنکاری بکارگرفته شود. در معدن شمارة 3 گ لگهر ویژگ یهای ساختاری تودة سنگ بعنوان مهمترین پارامتر در طراحی شیب کاواک شناخته شده است. اولین قدم در طراحی کاواک، تحلیل ساختارهای زمین شناسی م یباشد. دومین معیار تاثیر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ملاحظات ژئوتکنیکی درطراحی اولیه کاواک معدن آهن شماره 3 گل گهر با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.