Year: 1398
COI: MIDWIFE01_129
Language: Persian
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
Authors
Abstract:
مقدمه: از آنجائیکه عدم آگاهی و ترس از ناشناخته های دوران بارداری و زایمان در مادران باردار باعث مداخلات زایمانی غیر ضروری می شود و روز به روز شاهد افزایش این مداخلات در خانمهای باردار بخصوص در زمان زایمان هستیم.انجام برخی مداخلات مانند اینداکشن غیر ضروری،آمنیوتومی زودهنگام،اپی زیاتومی ،بستری زودهنگام و انجام سزارین های غیرضروری می تواند عامل ایجاد زایمان های پرخطرگردیده که سلامت مادرونوزاد را به مخاطره می اندازد. روش کار: این مطالعه یک پژوهش Review Article بوده که از طریق جستجوی کتابخا نه ای(دیژیتال و دستی) از بین بیشتر از 10 کتاب و مقاله تدوین شده است. نتایج: مداخلات زایمانی غیرضروری باعث تاثیربرروند طبیعی پروسه زایمانی شده و احتمال مشکلات خطیر مامائی را برای مادر و نوزاد بالا می برد از جمله این عوارض می توان به افزایش سزارین های غیرضروری وعوارض ناشی ازآن، خونریزی های زایمانی و عوارض ناشی ازآن، آسفیکسی حین تولد و عوارض مزمن ناشی ازآن، زردی نوزادی،تشنج در دوران کودکی، عفونت، CP، وصدمات مغزی بدنبال آمنیوتومی مصنوعی و زایمان تسریع شده یا حتی مرگ مادرو نوزاد اشاره نمود که عمدتا مزمن بوده و علاوه برمشکلات روحی وعاطفی برای خانواده ها باعث ایجاد مشکلات و آسیب های جبران نا پذیری درجامعه نیز می گردد.خوشبختانه درسالهای اخیر با عنایت وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی واجرای طرح تحول نظام سلامت که یکی از محورهای آن اجرای دستورالعمل ترویج زایمان طبیعی می باشد توجه ویژه ای به انجام زایمانهای طبیعی با کمترین مداخلات زایمانی شده است با این امرهنوزشاهد آماربالائی از انجام مداخلات زایمانی غیرضروری وپیامدهای مربوطه هستیم ،لذا پیشگیری در این راستا مقدم بر درمان و صرف هزینه های هنگفت اقتصادی می باشد که ازعوامل مهم به منظور کاهش این مداخلات افزایش آگاهی زنان باردار از پیامدهای مربوطه وتشویق ایشان به شرکت درکلاسهای آمادگی برای زایمان به منظور انجام زایمان های فیزیولوژیک وبدون مداخله می باشد. نتیجه گیری: نتایج حاصل نشان داد که انجام مداخله درروند انجام زایمان فیزیولوژیک منجر به افزایش شاخص مرگ مادران باردار بوده است،لذا ضروریست با فرهنگ سازی وافزایش آگاهی ونگرش زنان در سنین باروری گامی مهم درجهت کاهش مداخلات غیرضروری درروند انجام زایمان طبیعی برداشته شود.
Keywords:
مداخلات زايماني – مرگ مادران باردار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/997798/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رخشان، منیژه و ایازی، زهرا و یداللهی، مرضیه،1398،بررسی اثرات مداخلات زایمانی بر افزایش مرگ مادران باردار،همایش کشوری مامایی و سلامت زنان( به مناسبت صد سال مامایی آکادمیک در ایران)،مشهد،،،https://civilica.com/doc/997798
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، رخشان، منیژه؛ زهرا ایازی و مرضیه یداللهی)
برای بار دوم به بعد: (1398، رخشان؛ ایازی و یداللهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- The effect of group education on sexual knowledge and attitude of female students
- The effect of lavender essential oil aromatherapy on anxiety in pregnant women admitted to labor ward
- Knowledge, Attitudes, and Practices of Weight Control Responsibility in Iranian women
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.