پژوهش و ارائه اسناد علمي معتبر كه در جوامع علمي تحت عنوان مقالات علمي از آن ياد مي شود ركن اساسي حيات دانشگاه ها و مؤسسات علمي كشور مي باشد كه در اكثر كشورهاي توسعه يافته جهان اين مهم با جهت دهي به سمت زمينه هاي مورد نياز هر جامعه، مقدمات توسعه آن تمدن را در حال و آينده فراهم مي نمايد.
كشور عزيز ما ايران نيز پس از انقلاب شكوهمند اسلامي و با رهنمودهاي امام امت (ره) و مقام معظم رهبري همواره در اين عرصه ها سرآمد بوده و انشاا... باقي خواهد ماند. ارتقاء روزافزون ﺗﻮﻟﻴﺪات ﻋﻠﻤﻲ ﻛﺸﻮر ﻧﺸﺎن دهنده ﺟﺎﻳﮕﺎه رﻓﻴﻊ پژوهشگران اﻳﺮاﻧﻲ در ارائه راه حل به چالشهاي ﻋﻠﻤﻲ ﺟﻬﺎن است. از ﻃﺮﻓﻲ ﻣﻴﺰان ارائه نتايج پژوهشهاي ﺗﻮﻟﻴﺪ ﺷﺪه در اﻳﺮان ميبايست بمنظور رقابت با سطح جهاني افزايش يابد. جهت توليد دانش علمي و فني هماهنگ با نيازهاي جامعه مهندسي و تحولات رشتههاي مرتبط، مهندسين و پژوهشگران قلمرو مهندسي مي بايست اهتمام بيشتري داشته باشند. در اين ميان، پدافند غيرعامل به واسطه اثرگذاري متقابل در حوزه هاي فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي مي تواند نقش مهمي ايفا كند. در اين راستا، برگزاري كنفرانس هاي ملي و بين المللي در زمينه پدافند غيرعامل، ميتواند در راستاي نشر اين يافتهها و ارايه راهكارهاي تخصصي و علمي براي چالشهاي موجود كشور، گامي مؤثر برداشته و بستر مناسبي براي ارائه، نقد و بررسي آخرين دست آوردهاي علمي و صنعتي فراهم آورد. كنفرانسهاي ملي با برخورداري از حمايت دانشگاه هاي كشور، گردهماييهاي مناسبي براي گسترش و تبادل انديشههاي ملي در كشور به شمار مي روند. يكي از مهمترين اهداف برگزاري كنفرانس هاي علمي، برقراري ارتباط مداوم دانشگاه ها جهت تحقق برنامههاي كلان كشور است. از سوي ديگر، تبادل تجربههاي پژوهشگران اين مرز و بوم با تخصصهاي گوناگون از ديگر مزاياي كنفرانسهاي پدافند غير عامل مي باشد.
از اين رو درصدد برآمديم تا با برگزاري اين كنفرانس در سطح ملي، ضمن گردهم آوردن تمامي دانشگاه هاي كشور از طريق مشاركت و هم انديشي در آن، كنفرانسي معتبر با لحاظ نمودن تمامي پارامترهاي استاندارد ارائه نماييم. در اين كنفرانس تخصصي كه به صورت دوره اي و زنجيره وار برگزار خواهد شد، در زمينه مورد نظر افرادي متخصص با مهارت ها و تخصص هاي متفاوت اما داراي علاقه و دغدغه هاي مشترك كه به منظور آموزش و يادگيري دور هم جمع ميشوند، با هدف تقويت مهارت هاي افراد شركت كننده دستاوردهايشان را در معرض تبادل قرار مي دهند. با توجه به اهميت پيشرفت هاي علمي و تأثيرگذاري قابل توجه كنفرانس در تمامي جهات، قصد برگزاري اين مهم با سطح كيفي بالا با توجه به شرايط كنوني مي باشد.
اهداف كنفرانس:
- تبادل اطلاعات كارشناسان و پژوهشگران و علاقمندان
- آشنايي با دستاوردهاي جديد در رشته ي پدافند غير عامل بخصوص حفاظت از زير ساخت ها ي حياتي
- آشنايي با شخصيت هاي برتر در گرايشهاي مختلف پدافند غير عامل و برقراري ارتباط با اساتيد برجسته
- برگزاري كارگاه هاي بحث و گفتگو پيرامون مباحث روز
- ارتقاء بنيه علمي و پژوهشي جامعه پدافند غير عامل
- ارتباط با صنعت و دانشگاه ها
- آشنايي با اولويت هاي حفاظت از زير ساخت ها حياتي
محورهاي كنفرانس:
- مباني نظري زير ساخت هاي حياتي حوزه هاي مختلف پدافندغيرعامل
- مصون سازي زير ساخت هاي حياتي حوزه هاي مختلف پدافندغيرعامل
- چرخه اقدامات و فرآيندهاي در زير ساخت هاي حياتي حوزه هاي مختلف پدافندغيرعامل
- انواع تهديدات در زير ساخت هاي حياتي حوزه هاي مختلف پدافندغيرعامل
- تاب آوري زير ساخت هاي حياتي كشور در برابر انواع تهديدات
- وابستگي متقابل در زير ساخت هاي حياتي
- مصون سازي زير ساخت هاي هوشمند
- مديريت و فرماندهي آسيب ها و تهديدات بر زير ساخت ها
- بازسازي و بازتواني و مقاوم سازي زير ساخت ها