Biomedical engineering orientations conference

3 مرداد 1403 - خواندن 3 دقیقه - 110 بازدید

 گرایش های مهندسی پزشکی  یکی از مواردی است که متقاضیان تحصیل در این رشته همیشه در مورد آن سوال دارند. این رشته که ترکیبی از تجربی و ریاضی است، تا به امروز کمک های بسیاری به علم پزشکی کرده است. ساخت انواع تجهیزات پزشکی، ساخت انواع اندام مصنوعی،  کمک به پزشکان برای استفاده از تجهیزات و بسیاری از موارد دیگر. این رشته طرفداران بسیاری دارد اما ممکن است خیلی از داوطلبان در مورد این که کدام گرایش مهندسی پزشکی بهتر است سوال داشته باشند.

پس از پذیرفته شدن در دانشگاه می توانید گرایش های زیر را در مقطع کارشناسی انتخاب کنید که شامل موارد زیر می شود:

  • بیوالکترویک
  • بیومکانیک
  • بیومتریال


در گرایش بیو الکتریک از علوم مهندسی مانند اصول الکتریکی و الکترومغناطیسی در حوزه پزشکی استفاده می شود. دروس تخصصی این گرایش شامل، آناتومی، فیزیولوژی، مدارهای الکتریکی 1 و2، الکترونیک 1 و2، تکنیک پالس، تجزیه و تحلیل سیستم ها، اصول رادیولوژی و رادیوتراپی می شود. افراد فارغ التحصیل از این گرایش می توانند به ساخت سیستم های درمانی، آزمایشگاهی، طراحی بخش های الکترونیکی، کنترل اندام مصنوعی، پردازش تصاویر پزشکی و…. بپردازند.

گرایش بیومکانیک دومین رشته از گرایش های مهندسی پزشکی در مقطع کارشناسی است. این رشته همانطور که از نام آن پیداست ترکیبی از علوم مهندسی مکانیک با پزشکی است و بیشتر با حوزه ساخت اعضای مصنوعی در ارتباط است. اگر قصد مهاجرت دارید، بهترین گرایش رشته مهندسی پزشکی بیو مکانیک است.

در گرایش بیومتریال با نحوه استفاده از بافت های زنده و مصنوعی برای کاشت آن ها در بدن آشنا خواهید شد. دروس این گرایش شامل، فیزیولوژی و آناتومی، استاتیک و مقاومت مصالح، بیوشیمی، مبانی علوم و تکنولوژی پلیمر ها، هیستولوژی و پاتولوژی ، مقدمه ای بر بیولوژی سلولی مولکولی ، تجهیزات عمومی بیمارستان ها و کلینیک های درمانی خواهد شد.

رشته مهندسی پزشکی مناسب چه افرادی است؟

در این خصوص باید به شما بگوییم داشتن علاقه در تمامی رشته ها حرف اول را می زند. در مرحله بعد برای موفقیت در این رشته مانند تمامی رشته های دیگر نیاز است به کسب مهارت در علوم کاربردی و نرم افزارهای مربوط به آن بپردازید. از جمله مهمترین مهارت هایی که افراد فارغ التحصیل از گرایش های مهندسی پزشکی باید داشته باشند، حل مسئله و تجزیه و تحلیل است. توانایی کار تیمی نیز یکی از موارد مهم برای موفقیت در این رشته محسوب می شود؛ زیرا فارغ التحصیلان این رشته باید مدام با گروه پزشکان و پرستاران در ارتباط باشند.

instagram page: parham_nabiee_biomed