سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,998

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE06_294_5834401140

Index date: 17 October 2005

بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی abstract

هستة مرکزی در سدهای خاکی و سنگریزه ای، وظیفه آ ببندی و نگهداری آب پشت سد را بر عهده دارد. بدلیل خاصیت نفوذناپذیری رس و فراوانی آن در طبیعت در اغلب موارد، هسته مرکزی را از جنس رس م یسازند. استفاده ازهسته بتن آسفالتی در سدهای سنگریز های، یکی از روشهائی است که توجه کارشناسان این حرفه را به خود جلب نموده است. با توجه به مشکلاتی از قبیل حجم زیاد مصالح رسی مورد نیاز برای هسته، زمان زیاد مورد نیاز برای اجرا، نیازهست ههای رسی به کنترل کیفی بسیار دقیق نظیر کنترل رطوبت و تراکم، حساسیت شدید مصالح رسی به آب و هوا و تغییر فصل، حساس بودن دان هبندی فیلر و نواحی انتقالی برای پیشگیری از شسته شدن مصالح رسی و غیره که در استفاده ازهست ههای رسی وجود دارد، ضرورت مطالعه و بررسی استفاده از هسته ای غیر رسی مطرح می شود. هست ههای بتن آسفالتی نه تنها در شرایط بد آب و هوایی و کوهستانی و نظایر اینها بعنوان انتخاب مناسب مطرحند، بلکه در شرایط مشابه م یتوانند درکنار هسته های رسی، به عنوان انتخابهای قابل بررسی رقابت نمایند.در این مقاله با توجه به کاربرد بتن آسفالتی در سدها، به ارزیابی مسئله پایداری شیروانیهای سد در قسمتهای بالادست وپایی ندست در دو حالت هستة رسی و هستة بتن آسفالتی پرداخته و نتایج بدست آمده در دو حالت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. و بعنوان مقایسه در یک مطالعه موردی در سد مخزنی تنگوئیه سیرجان اثر جایگزینی بتن آسفالتی با رس ارزیابی شده است. نتایج این مطالعه نشان م یدهد که استفاده از هسته بتن آسفالتی در مقایسه با هستة رسی ضمن تامین ضرایب اطمینان مجاز، هندسة سد را نیز بهینه نموده است.

بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی Keywords:

بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی authors

پروین صفاپور

عضو هیات علمی بخش مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان

محسن صالحی

کارشناس ارشد، شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Creegan, P.J. and Monismith, C.L., *Asphalt Concrete Water Barriers for ...
Hoeg, K., *Asphalt Core Embankment Dams.^ Dam Engineering Journal, Vol. ...
ICOLD, ،Bituminous Cores for Fill Dams.^ International Commission On Large ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی" توسط پروین صفاپور، عضو هیات علمی بخش مهندسی کامپیوتر، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محسن صالحی، کارشناس ارشد، شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمان نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد خاکی، هستة بتن آسفالتی، هستة رسی، پایداری، سد مخزنی سیرجان هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1998 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هستة مرکزی در سدهای خاکی و سنگریزه ای، وظیفه آ ببندی و نگهداری آب پشت سد را بر عهده دارد. بدلیل خاصیت نفوذناپذیری رس و فراوانی آن در طبیعت در اغلب موارد، هسته مرکزی را از جنس رس م یسازند. استفاده ازهسته بتن آسفالتی در سدهای سنگریز های، یکی از روشهائی است که توجه کارشناسان این حرفه را به خود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پایداری سدهای خاکی و سنگریز های با هستة بتن آسفالتی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.