سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,780

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MININDC01_006

Index date: 26 September 2010

تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger abstract

کائولن یک منبع اولیه مهم در صنایع چینی و سرامیک است. در این تحقیق، در مرحله اول، فروشویی زیستی یک نمونه کائولن دارای ناخالصی بالای آهن توسط دو سویه مختلف ازAspergillus niger انجام شد. تاثیر نوع سویه، چگالی پالپ و زمان افزودن رس به محیط کشت بر روی میزان حذف آهن بررسی شد. درنهایت، بیشترین میزان حذف آهن، با استفاده از سویه جداسازی شده از پوست پسته و چگالی پالپ 20g/l و هنگامی که خاک در شروع آزمایشها به کشت اضافه شد، به دست آمد. در مرحله دوم، با استفاده از شرایط بهینه حاصل از مرحله اول، جهت بهینه سازی بیشتر فرایند و تعیین نحوه تاثیر PH اولیه، مقدار قند، و غلظت اسپور در محیط فروشویی بر غلظت آهن محلول، تولید اسید اگزالیک و اسید سیتریک از یک طرح Central Composite استفاده شد. نمونه کائولن دارای 2/2 درصد اکسید آهن بود. پس از تحلیل نتایج، عوامل PHغلظت ساکارز و اسپور به ترتیب از بیشترین تاثیر بر انحلال آهن برخوردار بودند. بعلاوه، غلظت اسپور، ساکارز وPHبه ترتیب از بیشترین اهمیت در تولید اسید اگزالیک برخوردار بودند. همچنین، غلظت اسپور وساکارز به ترتیب از مهمترین عوامل در تولید اسید سیتریک بودند. در مرحله سوم، یک سویه دیگر از قارچ مورد نظر مورد استفاده قرار گرفته و توانایی آن در حذف آهن، با سویه جداسازی شده از پوست پسته مقایسه شد. در مرحله چهارم، یک مدل سینتیکی برای ارزیابی فرایند ایجاد شد و معادلات Luedeking-Piret برای توصیف فرآیندهای حذف آهن، تشکیل اسید و مصرف ساکارز مورد استفاده قرار گرفتند. همچنین، نتایج به دست آمده نشان داد که فرآیند حذف آهن از کائولن تا حدی فرآیندی مرتبط با رشد بوده اما با افزایشغلظت آهن در محلول رشد سلول محدود می شود

تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger Keywords:

تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger authors

سیدمحمد رئوف حسینی

گروه مهندسی معدن پژوهشکده صنایع معدنی و انجمن پژوهشگران جوان

محمد رنجبر

گروه مهندسی معدن پژوهشکده صنایع معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان

الهام اقایی

گروه مهندسی معدن دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد پازوکی

گروه محیط زیست پژوهشکده انرژی پژوهشگاه مواد و انرژی مشکین دشت کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J.E. Kostka, E. Haefele, R. Viehweger, and J. W. Stucki, ...
E.Y. Lee, K.S. Cho, and H.W. Ryu, "Microbial refinement of ...
I. Styriakova, and I. Styriak, "Iron Removl from Kaolins by ...
C.N. Mulligan, and R. Galvez- Cloutier;" B ioremediation of Metal ...
S.K. Mandal and P.C. Banerjee;" Submerged production of oxalic acid ...
C.N. Mulligan, M. Kamali and B.F. Gibbs; "Bioleaching of heavy ...
C. Cameselle, M.T. Ricart, M.J. Nunez, and J.M. Lema, "Iron ...
G.H. Jeffery, J. Bassett, J. Mendham, and R.C. Denney, 1988, ...
N. Nelson, "A Photometric Adaptation of the Somogyi Method for ...
J.R. Marrier, and M. Boulet; "Direct determinatio n of citric ...
D.C. Montgomery, 2005, Design and Analysis of Experiments, _ ...
I.H.M. Oorschot, and M.J. Dekkers, "Dis solution Behavior of Fine- ...
V.R. Ambikadevi, and M. Latithambika, "Effect of Organic Acids on ...
M.R. Hosseini, M. Pazouki, M. Ranjbar, and M. Habibian, "Bioleaching ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger" توسط سیدمحمد رئوف حسینی، گروه مهندسی معدن پژوهشکده صنایع معدنی و انجمن پژوهشگران جوان؛ محمد رنجبر، گروه مهندسی معدن پژوهشکده صنایع معدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ الهام اقایی، گروه مهندسی معدن دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد پازوکی، گروه محیط زیست پژوهشکده انرژی پژوهشگاه مواد و انرژی مشکین دشت کرج نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش صنایع معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کائولن، آهن،Aspergillus niger،بیولیچینگ، اگزالیک اسید، سیتریک اسید، سینتیک هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1780 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کائولن یک منبع اولیه مهم در صنایع چینی و سرامیک است. در این تحقیق، در مرحله اول، فروشویی زیستی یک نمونه کائولن دارای ناخالصی بالای آهن توسط دو سویه مختلف ازAspergillus niger انجام شد. تاثیر نوع سویه، چگالی پالپ و زمان افزودن رس به محیط کشت بر روی میزان حذف آهن بررسی شد. درنهایت، بیشترین میزان حذف آهن، با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تصفیه کائولن با استفاده ازAspergillus niger با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.