سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,669

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CAGE05_254

Index date: 3 October 2010

بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد abstract

منطقه مورد مطالعه در حدود 215 کیلومتری جنوب غرب تهران و جنوب تاکستان قزوین واقع شده است . توده های آذرین ائوسن در بخش شمال گسل حسن آباد قرار گرفته اند . سنگ های آتشفشانی ائوسن شامل توف هتروژن و گدازه های آندزیتی و آندزیت بازالتی متعلق به سازند کرج می باشند . مطالعات میکروسکوپی حاکی از بافت هیالوپورفیریک و پورفیک برای نمونه های آندزیتی است . کانی های عمده تشکیل دهنده این نوع سنگ های آتشفشانی ، شامل پلاژیوکلاز و پیروکسن می باشد و با کانی های کدر ( اپاک ) همراهی می شوند . نمونه های آذرین ائوسن منطقه مورد مطالعه در نمودارهای Na2O+K2O در برابر SiO2 در محدوده ساب آلکالن و در نمودار AFM در محدوده کالکوآلکالن واقع می شوند .تمام نمونه ها در نورم خود مقادیری از کوارتز را نشان می دهند . نمونه های مورد مطالعه همچنین ماهیت متاآلومینه را به نمایش می گذارند . با توجه به زمان شکل گیری گسل حسن آباد و سن توده های آذرین و با توجه به مشاهدات صحرایی و مطالعات سنگ شناسی ، بنظر می رسد گسل حسن آباد در تسهیل صعود ماگما در منطقه مورد مطالعه نقش داشته اند . با توجه به نتایج حاصل از مطالعات سنگ شناسی و ژئوشیمی ، بنظر می رسد که ماگمای تشکیل دهنده سنگ های آتشفشانی در منطقه مورد مطالعه با فرورانش در ارتباط باشد . در این مقاله تلاش خواهد شد تا به بررسی نتایج حاصل از مطالعات سنگ شناسی و ژئوشیمی نمونه های مورد مطالعه پرداخته شود . در این راستا ضمن تجزیه و تحلیل داده ها و تلفیق آن ها ، منشاء و محیط تکتونیکی سنگ های آذرین مورد مطالعه نیز بررسی خواهد گردید.

بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد Keywords:

بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد authors

راضیه محمدی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان

هادی طبسی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-بلورچی :م.ح (197) نقشه چهار گوش :1O 1 آوج، سازمان ...
-بلورچی م.ح و حاجیان، ج . (1977) نقشه چهار گوش ...
- تاکی، سعید (94)، پتروگرافی، پترولوژی و ژئوشیمی سنگ های ...
Shelly, D. 1993.Igneous and metamorphic Rocks under the Microscope ; ...
Harker, A., 1909, .The natural History of Igneous Rocks _ ...
Keskin, M. .Pearce, j .A..Mitchellj .G. 1998, Volcano stratigraphy and ...
Cox, K. G, Bell, J.D. , and Pankhurst, , 1989, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد" توسط راضیه محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان؛ هادی طبسی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آشتیان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی زمین شناسی و محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گسل حسن آباد – آندزیت – توف – ائوسن – ژئوشیمی هستند. این مقاله در تاریخ 11 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1669 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه در حدود 215 کیلومتری جنوب غرب تهران و جنوب تاکستان قزوین واقع شده است . توده های آذرین ائوسن در بخش شمال گسل حسن آباد قرار گرفته اند . سنگ های آتشفشانی ائوسن شامل توف هتروژن و گدازه های آندزیتی و آندزیت بازالتی متعلق به سازند کرج می باشند . مطالعات میکروسکوپی حاکی از بافت هیالوپورفیریک و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آتشفشان طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی ائوسن شمال گسل حسن آباد با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.