سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین

Publish place: Geomatics 1389
Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,753

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO89_004

Index date: 12 October 2010

انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین abstract

گسترش شهرها علاوه بر تغییرات کاربری ها موجب تغییرات در الگوی سیمای سرزمین شهرها شده است و این پدیده اثراتمتعددی برروی ساختار کارکرد و تغییرات سیستمهای اکولوژیک دارد اولین گام برای ارزیابی اثرات اقتصادی - اجتماعی و اکولوژیک ناشی از تغییر الگوی سیمای شهر کمی کردن الگوی سیمای سرزمین می باشد هدف از این مطالعه انالیز الگوی شهر اصفهان در سالهای 1334 و 1386 با استفاده از GIS و متریک های سیمای سرزمین میب اشد بدین منظرو نقشه کاربری شهر اصفهان در سالهای 1334 و 1386 در شش کلاس انسان ساخت، فضای سبز ، کشاورزی و بایر و مرتع، جاده و رودخانه تهیه شد سپس با استفاده از متریک های سیمای سرزمین خصوصیات اندازه و شکل لکه ها بصورت کمی درامد. نتایج نشان داد علاوه بر تغییرات کاربری ها خصوصیات مکانی مانند اندازه و شکل کاربری ها هم تغییر کرده است تغییر در خصوصیات مکان در کارکرد اکولوژیک منطقه تاثیر گذار است و بایستی در برنامه ریزی و امایش سرزمینمورد توجه قرارگیرد.

انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین Keywords:

انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین authors

علیرضا سفیانیان

استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی

زهرا مختاری

دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست

سیدجمال الدین خواجه الدین

دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری

حمیدرضا ضیایی

دانش اموخته کارشناسی ارشد فضای سبز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اطلس شهر اصفهان.، سازمان جغرافیایی و کارتوگرافی گیتا شناسی، تهران، ...
شفقی، س.، جغرافیای اصفهان، انتشارات دانشگاه اصفهان، 1381 ...
. رنجبر نایینی، 1387. بارزسازی تغییرات فضای سبز شهر اصفهان ...
Herold, M., Goldstein, N. C., Clarke, K. C., 2003, The ...
Fang, S., George, Z. Gertnera, G. Z, Sun, Z., Andersonc, ...
Kong, F., Yin, H., Nakagoshi, N., 2007, Using GIS and ...
Longley, P. A., 2002, Geographic information systems: will developments in ...
Makhzoumi, J., Pungetti, G.. 1999, Ecological Landscape Desighn and planning: ...
Landscape shape index 10-Mean shape index ...
McGarigal, K., Ene, E., Holmes, C., 2002, FRAGSTATS (version 3): ...
http ://www.umas _ edu/1 andec o/re S e _ h/frag ...
Pauleit, S., Ennos, R., Golding, Y., 2005, Modeling the environmentl ...
Sudhira, H. S., Ramachandra, T. V., Jagadish, K. S., 2004, ...
Veldkamp, A., Lambin, E. F., 2001, Predicting land-use change. Agric. ...
Wegener, M., 1994, Operational Urban Models: State of the Art. ...
Weng, Y., 2007, Spatial changes of landscape pattern in response ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین" توسط علیرضا سفیانیان، استادیار گروه محیط زیست دانشکده منابع طبیعی؛ زهرا مختاری، دانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست؛ سیدجمال الدین خواجه الدین، دانشیار گروه مرتع و آبخیزداری؛ حمیدرضا ضیایی، دانش اموخته کارشناسی ارشد فضای سبز نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 89 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوی مکانی، GIS، پنجره متحرک، شهر اصفهان هستند. این مقاله در تاریخ 20 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1753 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش شهرها علاوه بر تغییرات کاربری ها موجب تغییرات در الگوی سیمای سرزمین شهرها شده است و این پدیده اثراتمتعددی برروی ساختار کارکرد و تغییرات سیستمهای اکولوژیک دارد اولین گام برای ارزیابی اثرات اقتصادی - اجتماعی و اکولوژیک ناشی از تغییر الگوی سیمای شهر کمی کردن الگوی سیمای سرزمین می باشد هدف از این مطالعه انالیز الگوی شهر اصفهان در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انالیز تغییرات کشل واندازه کاربری های اراضی شهر اصفهان با استفاده از GIS ومتریکهای سیمای سرزمین با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.