سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه

Publish place: Geomatics 1389
Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,246

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GEO89_069

Index date: 12 October 2010

حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه abstract

الگوریتم های زیادی به منظور آشکار سازی لبه هاEdge Detection در مبحث پردازش تصویر (Image Processing) ارائه شده اند . اساس بسیاری از این الگوریتم ها و روش ها مشتق گیری از تصوی ر می باشد . روش های جدیدی همچون روش مورفولوژیکال morphological Edge Detector نیز وجود دارند که از عملگرهای صریح ریاضی و غیر مشتق گیری استفاده می کنند . الگوریتم Canny در سال 1983 مطرح شد و با اقبال شدید صاحب نظران و استفاده کنندگان روبه رو شد هم اکنون الگوریتمCanny به عنوان یک آشکار ساز در صنعت به صورت گسترده مورد استفاده قرار می گیرد . این الگوریتم نیز از آن دسته روش هایی که از مشتق گیری روی عکس استفاده می کنند ، تقسیم بندی می شود . نتیجه بهینه ازالکوریتم Canny زمانی حاصل می شود که پارامتر های آن Thereshold (low , high)،size mask به صورت بهینه انتخاب شوند . در این تحقیق نتیجه اعمال الگوریتم بهینه شده Canny را با نتیجه حاصل شده از الگوریتم Canny موجود در Tool Box نرم افزار MATLAB و چند الگوریتم دیگر High Boost , LOG , Morphological ارائه شدو نتایج حاصل نشان از آن دادند که الگوریتم ارئه شده کارایی بالایی دارد .

حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه Keywords:

اشکارسازی لبه Edge Detection , الگوریتم کنی Algorithm Canny , حداستانهThereshold

حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه authors

سیدعباس حجازی

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی

محمدعلی صالحی امین

دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Armando J Pinho and Lu 1s B. AImeida , 2002 ...
Shahram latifi, Junichi kana Biao, 1998 _ Edge enhancemet of ...
Luo , Comparison for Edge Detection of Colony Images, of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه" توسط سیدعباس حجازی، دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی؛ محمدعلی صالحی امین، دانشجوی کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی همایش ژئوماتیک 89 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اشکارسازی لبه Edge Detection ، الگوریتم کنی Algorithm Canny، حداستانهThereshold هستند. این مقاله در تاریخ 20 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2246 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که الگوریتم های زیادی به منظور آشکار سازی لبه هاEdge Detection در مبحث پردازش تصویر (Image Processing) ارائه شده اند . اساس بسیاری از این الگوریتم ها و روش ها مشتق گیری از تصوی ر می باشد . روش های جدیدی همچون روش مورفولوژیکال morphological Edge Detector نیز وجود دارند که از عملگرهای صریح ریاضی و غیر مشتق گیری استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حالت بهینه الگوریتمCANNY و مقایسه آن با سایر الگوریتم های اشکار ساز لبه با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.