سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکرد ظرفیتی برای توسعه پایدار محیط شهری

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,675
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEUED01_116

Index date: 18 May 2006

رویکرد ظرفیتی برای توسعه پایدار محیط شهری abstract

صرف نظر از ناهمگونی منطقه ای، اگر ظرفیت شهری کافی باشد، ساکنان می توانند دست کم از زندگی راحتی بهره مند شوند. اما اگر شهر به مرز محدودیت های خود برسد، باید از سیاست های بهبود برای ایجاد زندگی راحت استفاده کند. بنابراین بحث ظرفیت شهری، از جنبه بهبود زندگی ساکنان از بحث ناهمگونی های منطقه ای مهم تر است. این رویکرد چنین فرضیه ای رادر خود دارد که شهرها را نمی توان به طور نامحدود گسترش داد. آنها دارای محدویت هایی از لحاظ جمعیتی و فعلایت های اقتصادی هستند که به موازات آن شهروندان می توانند به راحتی از امکانات و خدمات شهری استفاده کنند. همانگونه که خواهیم دید، خانه های کوچک، تراکم ترافیک، تابودی طبیعت و افزایش تقاضا برای تصفیه فاضلاب از جمله مهمترین محدودیت های زندگی شهری به شمار می آیند. در این مقاله به مسائلی نظیر مفاهیم پایداری، ظرفیت شناسی، سیاست گذاری ها، راهبردهای تمرکز زدایی، راهکارها، اصول و راهبردهای ضروری یک شهر پایدار ، خصیصه های شهرهای اکولوژیک، اهداف و عناصر راهبردی در مورد آینده شهرها مفصلا اشاره خواهد شد.

رویکرد ظرفیتی برای توسعه پایدار محیط شهری Keywords:

رویکرد ظرفیتی برای توسعه پایدار محیط شهری authors

مهدی شفقتی

کارشناس ارشد معاونت آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور

رحیم سرور

دانشیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

نادر صنوبر

مدیر کل امور اجرایی آبخیزها، و معاونت آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع

مقاله فارسی "رویکرد ظرفیتی برای توسعه پایدار محیط شهری" توسط مهدی شفقتی، کارشناس ارشد معاونت آبخیزداری سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور؛ رحیم سرور، دانشیار گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری؛ نادر صنوبر، مدیر کل امور اجرایی آبخیزها، و معاونت آبخیزداری سازمان جنگل ها، مراتع نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مناسب سازی محیط شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار ، محیط شهری ، محدودیت ، ظرفیت شناسی ، خدمات شهری هستند. این مقاله در تاریخ 28 اردیبهشت 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1675 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که صرف نظر از ناهمگونی منطقه ای، اگر ظرفیت شهری کافی باشد، ساکنان می توانند دست کم از زندگی راحتی بهره مند شوند. اما اگر شهر به مرز محدودیت های خود برسد، باید از سیاست های بهبود برای ایجاد زندگی راحت استفاده کند. بنابراین بحث ظرفیت شهری، از جنبه بهبود زندگی ساکنان از بحث ناهمگونی های منطقه ای مهم تر است. ... .