سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,480

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CIMS10_298

Index date: 3 November 2010

تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا abstract

امروزه استفاده از کامپوزیت های زمینه آلومینیوم با ذرات سرامیکی به دلیل چگالی کم، استحکام،مقاومت به سایش و قیمت مناسب مورد توجه قرار گرفته است . متداو لترین فرایند تولید این نوع کامپوزیت ها ریخته گری است . روش درجا یکی از روشهای جدید ریخته گری است که در آن فاز تقویت کننده در داخل مداب تولید می شود و در حقیقت محصول واکنش شیمیایی بین مذاب و ماده افزوده شده به مداب است بنابراین ابعاد ریز و توزیع یکنواختی در زمینه دارد . در این پژوهش برای تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا، از پودر اکسیدهای مس و سیلیسیم به عنوان مواد افزودنی به مذاب آلومینیوم خالص استفاده شده است . از واکنش بین این اکسیدها با مذاب علاوه بر ذرات آلومینا، عناصر مس و سیلیسیم نیز تولید شد که حل شدن آن در مذاب آلومینیوم باعث آلیاژی شدن زمینه گردید . برای ارزیابی اندازه و توزیع ذرات آلومینا در کامپوزیت تولید شده از تصاویر میکروسکوپ الکترونی استفاده شده است .این تصاویر نشان داد که ذرات آلومینا حاصل از واکنش اکسید سیلیسیم و آلومینیوم بزرگتر از ذرات تولید شده از اکسید مس است.

تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا Keywords:

کامپوزیت , آلومینیوم-آلومینا , اندازه ذرات تقویت کننده , روش درجا

تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا authors

مجید حسینی

دانشجوی دکتری، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان

صمد قاسمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان

محمود مراتیان

استادیار، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صدقی، آرمان، " ساخت و بررسی برخی از خواص کامپوزیتهای ...
P.C. Maity, S.C. Panigrahi and P.N. Chakraborty, TPreparation of aluminium- ...
P.C. Maity, P.N. Chakraborty, and S.C. Panigrahi, TPreparation of Al-MgAlO- ...
C.H. Henger, J.L. Brimhall and J.P. Hirth, Synthesis of a ...
M. Kobashi, T. Choh, Light Metal, vol. 42 (3), 1992, ...
F.M. Fowkes, Contact Angle Wettability and Adhesion, 1964, American Chemical ...
M. Hoseini, M. Meratian, :Tensile properties of in-situ aluminium- alumina ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا" توسط مجید حسینی، دانشجوی دکتری، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ صمد قاسمی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ محمود مراتیان، استادیار، دانشکده مواد، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کامپوزیت، آلومینیوم-آلومینا، اندازه ذرات تقویت کننده، روش درجا هستند. این مقاله در تاریخ 12 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4480 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه استفاده از کامپوزیت های زمینه آلومینیوم با ذرات سرامیکی به دلیل چگالی کم، استحکام،مقاومت به سایش و قیمت مناسب مورد توجه قرار گرفته است . متداو لترین فرایند تولید این نوع کامپوزیت ها ریخته گری است . روش درجا یکی از روشهای جدید ریخته گری است که در آن فاز تقویت کننده در داخل مداب تولید می شود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید کامپوزیت آلومینیوم-آلومینا به روش درجا با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.