سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,165

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPTICP17_361

Index date: 10 November 2010

طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی abstract

ذرات موجود در جو بویژه هواویزها از اهمیت بالایی در مطالعات جو و الودگیهای جوی برخوردارند این گونه ذرات با پراکندگی نور اثرات مهمی در نرخ تابشی جو وسلامت انسانها دارند واقطبش یکی از اثرات این ذرات به هنگام پراکندگی نور است با اندازه گیری واقطبش ذرات می توان در مورد شکل آنان اطلاعات مهمی بدست اورد دراین مقاله به درجه بندی و یک نمونه از داده برداری های لیدار قطبیشی ساخته شده در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اشاره شده است داده های اندازه گیری شده نشان میدهند که لیدار قطبشی از قابلیت های فراوانی در اندازه گیری مولفه های جوی برخوردارند.

طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی Keywords:

طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی authors

روح اله مرادحاصلی

دانشگاه تحصیلاتتکمیلی علوم پایه زنجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
N. Kolev, I. Grigorov, I. Kolev, Lidar and Su Photometer ...
C. Weitkamp, Lidar Range-Reso lved Optical Remote Sensing of the ...
M. I. Mishchenko, J. W. Hovenier, L. D. Travis, Light ...
Z. Wang et al., Experimental Determination of the Calibration Factor ...
W. N. Chen, C. W. Chiang, J. B. Nee, The ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی" توسط روح اله مرادحاصلی، دانشگاه تحصیلاتتکمیلی علوم پایه زنجان؛ حمیدرضا خالصی فرد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی هفدهمین کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران و سومین کنفرانس مهندسی فوتونیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الودگی ، ابر، لیدار قطبشی، واقطبش، هواویز هستند. این مقاله در تاریخ 19 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1165 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ذرات موجود در جو بویژه هواویزها از اهمیت بالایی در مطالعات جو و الودگیهای جوی برخوردارند این گونه ذرات با پراکندگی نور اثرات مهمی در نرخ تابشی جو وسلامت انسانها دارند واقطبش یکی از اثرات این ذرات به هنگام پراکندگی نور است با اندازه گیری واقطبش ذرات می توان در مورد شکل آنان اطلاعات مهمی بدست اورد دراین مقاله به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی، ساخت و درجه بندی لیدار قطبشی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.