سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین بهینه ترین پهنه بندی توسعة زیست محیطی در حوضه ساحلی رودخانه چشمه کیله شهرستان تنکابن در استان مازندران

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,111

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SESDC_140

Index date: 2 June 2006

تعیین بهینه ترین پهنه بندی توسعة زیست محیطی در حوضه ساحلی رودخانه چشمه کیله شهرستان تنکابن در استان مازندران abstract

اثرات تخریبی فعالیتهای بشر زمینة زوال و تحلیل بسیاری از منابع و امکاناتی که نسل حاضرو آینده برای زندگی وشکوفایی به آن وابسته هستند را فراهم کرده است. توسعه بدون وجود طبیعت ومنابع زنده نمی تواند وجود داشته باشد، این گونه توسعه که بستر بقاء و موجودیت خود را به نابودی می کشد، توسعه ناپایدار است( ١). آمایش زیست محیطی، تلاش دارد ازطریق تنظیم رابطة انسان با طبیعت، توسعه پایدار و در خوری را به وجود آورد( ٣). بدیهی است ایجاد هماهنگی بین انسان و طبیعت ابتدا نیاز به شناخت توان اکولوژیک طبیعت و ارزیابی آنها دارد تا بتوان ضمن تعیین انواع کاربریهای مناسب، مطلوبتری ن آنها را در نظر گرفت. استالر ( ١٩٦٩) اهمیت دیدگاه ژنتیکی شکل زمین و طبقه بندی و شرح مجموعه ای از اشکال که باید در ساختمان زمین وجود داشته باشد همچنین ارتباط کمی و کیفی بین اجزاء را با توانایی های آن محیط و ریسک پذیری آن محدوده نسبت به پدیده های طبیعی مانند زلزله، آتشفشان، زمین لغزشها، سیل و غیره را بدست آورد تا بتوان ایده ای را که وضعیت امروز را کلیدی برای گذشته می دانست تبدیل به یک تئوری علمی نماید و با توجه به پروسه تغییر در زمان، مدل جوانی، پیری و مرحله گذار را برای یک محیط اندازه گیری نماید و مبتنی بر آن پیش بینی بهینه ترین پهنه و جهت جغرافیایی درست آن را در یک کالبد طبیعی بدست آورد( ٥). محدوده مطالعاتی در شهرستان تنکابن در غرب استان مازندران با حدود ٩٤٧ کیلومتر مربع مساحت از دامنه شمالی رشته کوه البرز تا سواحل جنوبی دریای خزر واقع گردیده است. هدف تحقیق در راستای شناخت کالبدی محیط ومطالعات کمی وکیفی حوضه مورد مطالعه و تعامل آن با محیط پیرامون برای رسیدن به بهینه ترین پهنه بندی توسعه با استفاده از عوامل مؤثر با شبکه هیدرولوژیکی، مورفولوژیکی، عوامل شکلی وهندسی حوضه است.

تعیین بهینه ترین پهنه بندی توسعة زیست محیطی در حوضه ساحلی رودخانه چشمه کیله شهرستان تنکابن در استان مازندران authors

ابوالفضل ناجی

کارشناس ارشد آلودگی محیط زیست

حمیدرضا ناجی

عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام

مقاله فارسی "تعیین بهینه ترین پهنه بندی توسعة زیست محیطی در حوضه ساحلی رودخانه چشمه کیله شهرستان تنکابن در استان مازندران" توسط ابوالفضل ناجی، کارشناس ارشد آلودگی محیط زیست؛ حمیدرضا ناجی، عضو هیئت علمی دانشگاه ایلام نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1111 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اثرات تخریبی فعالیتهای بشر زمینة زوال و تحلیل بسیاری از منابع و امکاناتی که نسل حاضرو آینده برای زندگی وشکوفایی به آن وابسته هستند را فراهم کرده است. توسعه بدون وجود طبیعت ومنابع زنده نمی تواند وجود داشته باشد، این گونه توسعه که بستر بقاء و موجودیت خود را به نابودی می کشد، توسعه ناپایدار است( ١). آمایش زیست محیطی، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین بهینه ترین پهنه بندی توسعة زیست محیطی در حوضه ساحلی رودخانه چشمه کیله شهرستان تنکابن در استان مازندران با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.