سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی اثر زیست محیطی فرسایش خندقی در مدیریت پایدار خاک

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,759

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SESDC_231

Index date: 2 June 2006

ارزیابی اثر زیست محیطی فرسایش خندقی در مدیریت پایدار خاک abstract

این تحقیق در حوزه آبخیز چپ چپ – گمیش آباد یکی از زیر حوزه های آبخیز زنجانرود واقع در شمال غرب شهرستان زنجان با انتخاب 32 خندق در بخش مرکزی تحقیق و با استفاده از اطلاعات از تفسیر عکسهای هوایی مربوط به سال های 1335، 1346 و 1380 و تصاویر ماهواره ای مربوط به سال های 1370 و 1377 همراه با عملیات میدانی و باز دیدها، موقعیت مکانی خندق های انتخاب انجام شده است. با توجه به تهیه نمونه های خاک از محل تشکیل خندق ها بر اساس نتایج تشریح پروفیل خاک، اقدام به تجزیه آزمایشگاهی نمونه های خاک به منظور تعیین و مشخص کردن خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خاکهای محل تشکیل خندق ها گردیده است. طبق مطالعات فوق بین میزان کربن آلی، سیلت، نسبت جذب سدیم با رشد طولی خندق رابطه معنی دار وجود دارد. و این بدان معنی است که گسترش خندق ها در اثر کاهش مواد آلی و افزایش میزان املاح و یا به عبارتی به علت ناپایداری خاک ایجاد می گردد.

ارزیابی اثر زیست محیطی فرسایش خندقی در مدیریت پایدار خاک authors

قاسم مرتضایی فریزهندی

استادیار جهاددانشگاه تهران

مقاله فارسی "ارزیابی اثر زیست محیطی فرسایش خندقی در مدیریت پایدار خاک" توسط قاسم مرتضایی فریزهندی، استادیار جهاددانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 12 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1759 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این تحقیق در حوزه آبخیز چپ چپ – گمیش آباد یکی از زیر حوزه های آبخیز زنجانرود واقع در شمال غرب شهرستان زنجان با انتخاب 32 خندق در بخش مرکزی تحقیق و با استفاده از اطلاعات از تفسیر عکسهای هوایی مربوط به سال های 1335، 1346 و 1380 و تصاویر ماهواره ای مربوط به سال های 1370 و 1377 همراه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی اثر زیست محیطی فرسایش خندقی در مدیریت پایدار خاک با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.