سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدیریت خطر زمین لغزش

Publish Year: 1376
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,561

This Paper With 24 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SLHR02_018

Index date: 5 June 2006

مدیریت خطر زمین لغزش abstract

لازمه برخورد اصولی با بلایای طبیعی از جمله زمین لغزشها اتخاذ شیوه مناسب مدیریتی می باشد، در این مقاله جهت یافتن الگوی مدیریت خطر زمین لغش اقدامات و تجارب برخی کشورهای جهان نظیر آمریکا، ژاپن، چین، هند، پاکستان و نپال بصورت اجمالی بررسی گردیده است. بر اساس مطالعات انجام شده برنامه های کاهش خطر در کشورهایی نظیر آمریکا و ژاپن بیشتر متوجه اقدامات پیشگیرانه می باشد تا اقدامات علاج بخشی. به همین خاطر اطلاعات پایه، قوانین و دستورالعمل های کاربری اراضی و برنامه های آموزشی جهت اطلاع رسانی به عموم مردم نقش مهمی را در مدیریت خطر زمین لغزش در این کشورها ایفاد می کند. اما درکشورهای در حال توسه ای نظیر پاکستان، نپال و هند روشهای علاج بخشی در برنامه های کاهش خطر نقش مهمترین را به خود اختصاص می دهند. در هر حال با بررسی اقدامات و تجربیات کشورهای مورد نظر و ویژگیهای کشورمان، الگوی مدیریت خطر زمین لغزش برای کشورایران ارائه گردییده است. در این الگو اجزای مدیریت خطر زمین لعغزش تحت دو عنوان ابزار مدیریت و شیوه مدیریت مطر گردیده اند. تشکیل بانک اطلاعاتی از زمین لغزشهای کشور، کسب و بکارگیری فنون لازم، تهیه نقشه های پهنه بندی خطر زمین لغزش و آموزش و ترویج بعنوان ابزار مدیریت بررسی گردیده اند. در بخش شیوه مدیریت ، موضوعات اجتناب از خطر در مناطق مستعد لغزش، کاهش خطر و کنترل زمین لغزش مطرح و بررسی گردیده اند. در انتها به بررسی وضعیت موجود ایران از نظر مدیریت خطر زمین لغزش پرداخته شده است و نواقص و کمبودهای آن با توجه به الگوی پیشنهادی مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیریت خطر زمین لغزش authors

نسرین نیک اندیش

دانشجوی دکتری جغرافیای طبیعی دانشگاه اصفهان

رضا میرصانعی

کارشناس زمین شناسی - مسئول گروه بررسی زمین لغزشها - معاونت آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- برنامه و بودجه - سازمان، " قانون برنامه دوم ...
- پاک نهاد - غفور، " مجموعه قوانین اساسی - ...
- حجتی اشرفی - غلامرضا، " مجموعه قوانین و مقررات ...
- حفاظت محیط زیست - سازمان، " قوانین و مقررات ...
کهرم - اسماعیل، " چهارچوب استراتژی ملی محیط زیست و ...
B.N. upreti _ M.R.Dhital , 1996 , " Landslide Studies ...
Committee on Ground Fhilure Hazards _ 1985 , Reducing Losses ...
Li Tianchi , 1996 , " Land slide Hazard Mapping ...
M.H.Malid and S.Farooq . , 1996 , I0 Landslide Hazard ...
R.L.Schuster , 1991 , " Landslide Hazard Management Experience in ...
s.Okubo & H. Nakamura , 1985 _ _ Landslide prevention ...
T.Taniguchi _ 1985 , " History of Landslide Control Works ...
V.C. Thakar, 1996 , " Landslide Hazard Management and Control ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدیریت خطر زمین لغزش" توسط نسرین نیک اندیش، دانشجوی دکتری جغرافیای طبیعی دانشگاه اصفهان؛ رضا میرصانعی، کارشناس زمین شناسی - مسئول گروه بررسی زمین لغزشها - معاونت آبخیزداری نوشته شده و در سال 1376 پس از تایید کمیته علمی دومین سمینار زمین لغزه و کاهش خسارتهای آن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 15 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2561 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که لازمه برخورد اصولی با بلایای طبیعی از جمله زمین لغزشها اتخاذ شیوه مناسب مدیریتی می باشد، در این مقاله جهت یافتن الگوی مدیریت خطر زمین لغش اقدامات و تجارب برخی کشورهای جهان نظیر آمریکا، ژاپن، چین، هند، پاکستان و نپال بصورت اجمالی بررسی گردیده است. بر اساس مطالعات انجام شده برنامه های کاهش خطر در کشورهایی نظیر آمریکا ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زمین لغزش طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدیریت خطر زمین لغزش با 24 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.