سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,544

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SACP01_373

Index date: 27 December 2010

پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست abstract

پوشش دار کردن بذر (پلیت بذر) با فناوری سازگار با محیط زیست جهت تسریع در سبز شدن گیاهان در شرایط دشوار انجام می شود. در این تحقیق با استفاده از موادی که منشاء زیستی و طبیعی دارند بذر گون ههای گیاهی تاغ تهیه شده از 40 منطقه تاغزارهای استان اصفهان، پوشش داده شد. مواد طبیعی استفاده شده شامل ترکیبات مختلف خاک اره، آهک، آهن، ازت، فسفر، پودر روناس، صمغ عربی، چسب گیاهی و سریش بود. طرح آزمایشی استفاده شده اسپلیت اسپلیت بلوک در 4 تکرار بود. تیمارهای اصلی، نوع بذر شامل بذرهای پوشش دار شده، بوجاری شده و معمولی، تیمارهای فرعی شامل گون ههای گیاهی زردتاغ و سیاه تاغ و تیمارهای فرعی فرعی، روش کاشت در دو سطح بذرپاشی و بذرکاری در مناطق کویری کاشان بود . تیمارهای روش کاشت و اثر متقابل روش کاشت و نوع بذر در سطح 1% معنی دار بود. بین بذرهای پوش ش دار شده، بوجاری شده و معمولی اختلاف معنی داری وجود ندارد ولیکن اثر متقابل روش کاشت و نوع بذر معنی دار بود. توزیع بذور پوشش دار در مناطق یکنواخت تر از بذرهای بوجاری شده و معمولی است. لذا برای کاشت تاغ در مناطق بیابانی روش بذرپاشی بذرهای پوشش داده شده با مواد خاک اره، آهک، گچ، آهن، ازت، فسفر ویتاواکس با درصد ناچیزی سریش توسط دستگاه چرخشی پلیت بذر با.میزان پوشش تا 2/5برابر وزن هزاردانه توصیه می شود. این مواد پس از 12-5سال در اثر تجزیه میکروبی و تأثیر نور خورشید به تدریج از بین می روند و به موادی همچون آب و دی اکسید کرین و آمونیوم تبدیل می شوند . وهیچ آسیبی به طبیعت وارد نم یکنند.

پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست Keywords:

پوشش بذر , تاغ , کود و مواد طبیعی

پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست authors

مسعود اسماعیلی شریف

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فتح اله طالقانی، د.، م. دهقان شعار، ع. قاسمی، و. ...
شریعتی م.، م. نصراصفهان، س. م. مدرس هاشمی.1385. استفاده از ...
Miamato T, Dexter ST (1960) Acceleration of early growth of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست" توسط سیدمجتبی مدرس هاشمی، محقق؛ مسعود اسماعیلی شریف، عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوشش بذر، تاغ، کود و مواد طبیعی هستند. این مقاله در تاریخ 6 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6544 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پوشش دار کردن بذر (پلیت بذر) با فناوری سازگار با محیط زیست جهت تسریع در سبز شدن گیاهان در شرایط دشوار انجام می شود. در این تحقیق با استفاده از موادی که منشاء زیستی و طبیعی دارند بذر گون ههای گیاهی تاغ تهیه شده از 40 منطقه تاغزارهای استان اصفهان، پوشش داده شد. مواد طبیعی استفاده شده شامل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پوشش دار کردن بذر با فناوری سازگار با محیط زیست با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.