سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22))

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,376

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GIS85_033

Index date: 16 June 2006

کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22)) abstract

اگر برنامه ریزی را فرایندی با مراحل مشخص و بهم پیوسته برای تولید یک خروجـی منـسجم در قالـ ب سیـستمی هماهنـگ از تصمیمات بدانیم بدون شک پیاده سازی ویژگی های آن مانند مرتبط ساختن اطلاعات، تحلیـل شـرایط ، سـاخت زنجیـره هـای متفـاوتی از اقدامات مبتنی بر تصمیمات متوالی و رتبه بندی و انتخاب گزینه ها را می توان در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) جستجو کرد . در این پژوهش منطقه 22 شهرداری تهران با وسعتی معادل با 9975 هکتار به عنوان مطالعه موردی برای اجرای این پژوهش انتخـاب گردیـد . در این راستا ابتدا مدل مفهومی طراحی و کلیه لایه های داده های مورد نیاز برای ایجاد پایگاه دا ده های مکـانی گـردآوری شـدند . سـپس بـا استفاده از امک انات سامانه های اطلاعات جغرافیایی تلفیق و تجزیه و تحلیل اطلاعات انجام شد . نتـایج نـشان داد ، پـارک هـای منطقـه در حدود 30 هکتار که چیزی معادل 0/3 درصد کل منطقه را شامل شده و از توزیع مناسبی نیز برخوردار نیستند . در این منطقـه فقـط پـارک های زیبا و رز به ترتیب با مسا حتی در حدود 2666 و 202963 متر مربع حداقل و حداکثر مساحت را بـه خـود اختـصاص داده انـد . بـا فرض اینکه حداقل فضای لازم برای هر نفر در شرایط تخلیه اولیه حداقل 2 متر مربع باشد ملاحظه مـی شـود کـه در نقـاط پـر جمعیـت متأسفانه چنین فضاهایی در دسترس نمی باشد .

کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22)) Keywords:

برنامه ریزی , زلزله , سامانه های اطلاعات جغرافیایی , فضاهای تخلیه , منطقه22 , GIS

کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22)) authors

فاضل ایرانمنش

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

مهدی اشراقی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابراهیمی، محسن . "محاسبه و تعدیل آسیب پذیری شهر تهرانو ...
بحرینی، حسین . "نقش فرم، الگو و اندازه سکونتگاهها در ...
بحرینی، حسین . "ارزیابی و بازسازی سه شهر زلزله زده ...
رخشنده، معصومه. " مجموعه مقالات اولین همایش ملی مهندسی زلزله ...
صمدزادگان، فرهاد . علی‌عباسپور، رحیم. پهلوانی، پرهام. "مکانیابی اماکن اسکان ...
غفوری آشتیانی، محسن 0 "کاهش خطرپذیری لرزه ای شهر تهران". ...
عبدالهی، مجید . "مدیریت بحران در نواحی شهری". انتشارات سازمان ...
کتاب منشور بشردوستانه و حداقل استانداردهای امداد رسانی در بحران، ...
نژاد قمی، سعید، "کاربرد GIS در مدیریت بحران"، نشریه جغرافیای ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22))" توسط فاضل ایرانمنش، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری؛ مهدی اشراقی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر ری نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش سیستمهای اطلاعات مکانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی، زلزله، سامانه های اطلاعات جغرافیایی، فضاهای تخلیه، منطقه22، GIS هستند. این مقاله در تاریخ 26 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2376 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اگر برنامه ریزی را فرایندی با مراحل مشخص و بهم پیوسته برای تولید یک خروجـی منـسجم در قالـ ب سیـستمی هماهنـگ از تصمیمات بدانیم بدون شک پیاده سازی ویژگی های آن مانند مرتبط ساختن اطلاعات، تحلیـل شـرایط ، سـاخت زنجیـره هـای متفـاوتی از اقدامات مبتنی بر تصمیمات متوالی و رتبه بندی و انتخاب گزینه ها را می توان در سامانه ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زلزله طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد GIS در برنامه ریزی و مکان یابی فضاهای تخلیه (جمعیت آسیب دیده از زلزله (مطالعه موردی منطقه 22)) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.