سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,415

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FOREST03_054

Index date: 12 January 2011

بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم abstract

یکی از مهمترین روشهای جنگلشناسی جهت بهبود کمی و کیفی در تودههای جنگلی اجرای صحیح عملیات پرورشی است که تنک کردن یکی از مراحل مهم آن به حساب میآید. در این تحقیق جهت بررسی تغییرات حاصله از اجرای عملیات پرورشی روی متغیرهای کمی و کیفی واقع در جنگلکاری منطقه حسین آباد میش مست قم، دو توده با شرایط یکسان انتخاب گردیدند. توده تنک شده (در سالهای 1383 و 1379 ) و توده تنک نشده به عنوان شاهد،تعیین شدند. در هر توده 15 قطعه نمونه 2 آری برداشت شد. معادله ها و نمودارهای متغیرهای کمی در دو توده محاسبه و رسم شد. ضریب همبستگی نیز در هر توده به طور مجزا بین متغیرهای اندازه گیری شده در سطح 95 درصد تعیین گردید. تجزیه و تحلیل آماری داده ها نشان داد که متغیرهای زادآوری در هکتار و ارتفاع جست گروهها و قطر تاج اختلاف معنی داری در دو توده مورد مطالعه در مقایسه با هم داشته اند. در بقیه متغیرها اختلاف معنی داری در دو توده دیده نشد و تنک کردن در منطقه، تنها روی افزایش زادآوری در هکتار توده تأثیر مثبت داشته است. مطالعات کیفی نیز بیانگر این بود که درختان در توده تنک شده از درجه کیفی بالاتری برخوردار بوده اند. 88,7 % درصد از کل پایهها در توده تنک شده شاداب هستند در حالیکه توده تنک نشده شامل 61 % درصد پایه ها ی شاداب میباشد. همچنین 10 درصد از پایه ها در توده تنک شده دارای فرم تنه درجه یک و بسیار مطلوب هستند ولی در توده تنک نشده هیچ پایه ای در این فرم دیده نشد. البته تأثیر کمی که تنک کردن روی توده داشته به علت خشک و بیابانی بودن اکوسیستم و محدودیت رویش در منطقه مورد مطالغه و همچنین مدت بسیار کوتاهیست که از دخالت و اجرای تنک کردن توده می گذرد

بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم Keywords:

بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم authors

کامبیز طاهری ابکنار

استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان

مریم اردیبهشت

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان

حمید اهنی

مربی کارشناس اداره منابع طبیعی خراسان رضوی

فرهاد فدائی

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- امانی منوچهر و آذرنوش پرویزی، 1375. تاغ. انتشارات موسسه ...
- باغستانی میبدی ناصر، 1375. چگونگی برآورد موجودی سرپا و ...
حسنی، م وامانی، م1383.نتایج 8 ساله اثرات تنک کردن در ...
رهبر، اسماعیل1364 .تاثیر انبوهی و بارندگی روی رشد وسرسبزی تاغ ...
- مقیمی جواد، 1384. معرفی برخی گونه‌های مهم مرتعی مناسب ...
T. Evan Nebeker, John D. Hodges, Bob K. Karr, David ...
Mathieu jonard, Laurent Misson, and Quentin Ponette (2006). Long-term thinning ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم" توسط کامبیز طاهری ابکنار، استادیار، عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان؛ مریم اردیبهشت، دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان؛ حمید اهنی، مربی کارشناس اداره منابع طبیعی خراسان رضوی؛ فرهاد فدائی، دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی جنگل پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنک کردن، جنگل شناسی، تاغHaloxylon sp شادابی هستند. این مقاله در تاریخ 22 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1415 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین روشهای جنگلشناسی جهت بهبود کمی و کیفی در تودههای جنگلی اجرای صحیح عملیات پرورشی است که تنک کردن یکی از مراحل مهم آن به حساب میآید. در این تحقیق جهت بررسی تغییرات حاصله از اجرای عملیات پرورشی روی متغیرهای کمی و کیفی واقع در جنگلکاری منطقه حسین آباد میش مست قم، دو توده با شرایط یکسان انتخاب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثر تنک کردن بر روی درختان تاغ در منطقه حسین آباد میش مست قم با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.