سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,279

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED07_119

Index date: 12 February 2011

بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک abstract

خشکسالی یک پدیده اقلیمی برگشتپذیر و بعنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر از اقالیم خشک ونیمه خشک جهان است و در اثر کمبود بارندگی در یک دوره زمانی بوقوع پیوسته و بخشهای وسیعی را تحت تاثیر قرار میدهد به همین دلیل پیشبینی خشکسالی به عنوان مهمترین راهکار مقابله و کاهش اثرات خشکسالی است. هدف از مطالعهی حاضر بررسی خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیکی به ترتیب با شاخصهای SDI و SPIدر حوزههای آبخیز استان کهگیلویه و بویر احمد طی دورهای 38 ساله با مقایسهی این دو روش میباشد. نتایج نشان داد که طی این دوره بیشترین فراوانی در هر دو روش مربوط به حالت عدم وجود خشکسالی بوده است. از طرفی هرچند اختلاف اندکی در تعیین درصد وقوع حالتهای مختلف خشکسالی بین دو روش دیده گردید اما روند تعیین حالتهای خشکسالی با هر دو روش کاملا از هم تبعیت میکنند که میتواند بیانگر هماهنگی مفهومی هر دو روش با یکدیگر باشد

بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک Keywords:

خشکسالی هواشناسی , خشکسالی هیدرولوژیکی , شاخص , SDI و SPI , حوزههای آبخیز کهگیلویه و بویر احمد

بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک authors

سعید نجفی

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و عل

مجید خزایی

دانشآموختهی کارشناسی ارشد مهندسی آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
خزایی، م. ر.، تلوری، ع. _ 1382. تحلیل توزیع فراوانی ...
سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور، 1383. برنامه‌ی اقدام ملی ...
مرادی، ح. ر.، سپهوند، ع. و خزای، .. 1387. ارزیابی ...
مهدویان، ع.، جوان‌مرد، س.» 1383. نقش پیش آگاهی‌های هواشناسی در ...
سمیعی، م.. و تلوری، ع.»، 1387. بررسی شدت و تداوم ...
Nablantis, I. and Tsakiris, G. 2009. Assessment of Hydrological Drought ...
Tallaksen, L. and Lanen, H. 2004. Hydrological Drought. In: Processes ...
Tsakiris, G., Pangalou, D. and Vangelis, H. 2007. Regional Drought ...
Bonaccorso, B., Bordi, I., Cancelliere, A., Rossi, G. and Sutera, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک" توسط سعید نجفی، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مهندسی آبخیزداری دانشکده منابع طبیعی و عل؛ مجید خزایی، دانشآموختهی کارشناسی ارشد مهندسی آبخیزداری دانشگاه تربیت مدرس نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی هواشناسی، خشکسالی هیدرولوژیکی، شاخص ،SDI و SPI،حوزههای آبخیز کهگیلویه و بویر احمد هستند. این مقاله در تاریخ 23 بهمن 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1279 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی یک پدیده اقلیمی برگشتپذیر و بعنوان یک واقعیت اجتناب ناپذیر از اقالیم خشک ونیمه خشک جهان است و در اثر کمبود بارندگی در یک دوره زمانی بوقوع پیوسته و بخشهای وسیعی را تحت تاثیر قرار میدهد به همین دلیل پیشبینی خشکسالی به عنوان مهمترین راهکار مقابله و کاهش اثرات خشکسالی است. هدف از مطالعهی حاضر بررسی خشکسالی هواشناسی و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی و مقایسه خشکسالی هواشناسی و هیدرولوژیک با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.