سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره)

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,742

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CHILLER02_008

Index date: 28 February 2011

بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره) abstract

چیلرها از جمله تجهیزات بسیار مهم در تولید سرمایش هستند که به طور کلی می توان آنها را به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم کرد. به طور کلی چیلرهای تراکمی از انرژی الکتریکی و چیلرهای جذبی از انرژی حرارتی به عنوان منبع اصلی برای ایجاد سرمایش استفاده می کنند. در سرمایش به روش جذبی انرژی سیستم به جای برق از گرما تامین می شود. بدلیل مصرف برق زیاد توسط چیلرهای تراکمی (کمپرسوری)، امروزه چیلرهای جذبی از استقبال خوبی در میان مهندسین مشاور و صاحبان ساختمان های مسکونی و اداری برخوردار شده اند، این نوع چیلرها بجای انرژی برق از انرژی حرارتی برای تولید سرما استفاده می نمایند و دارای قطعات متحرک کمتری نسبت به انواع کمپرسوری هستند و با توجه به ماهیت چرخشی کار پمپ های مورد استفاده در آنها میزان خرابی و هزینه های مربوط به تعمیرات آنها کمتر از انواع تراکمی می باشد، همچنین صدای آنها بسیار کمتر از انواع تراکمی بوده و تقریبا بدون لرزش هستند، با در نظر گرفتن هزینه های جانبی از جمله هزینه مربوط به خرید امتیاز برق و دیماند مربوطه و همچنین هزینه های جاری چیلر تراکمی، چیلرهای جذبی از نظر اقتصادی نیز دارای مزیت قابل توجهی هستند.در این مقاله سیکل سیستم تبرید جذبی لیتیوم بروماید تک اثره را آنالیز ترمودینامیکی کرده سپس تاثیر دماهای اجزای اصلی سیکل که شامل ژنراتور،کندانسور، ابزربر و اواپراتور و کارایی مبدل های حرارتی را بر روی ضریب عملکرد سیکل copc ،(cop و نسبت آنها نشان می دهیم.

بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره) Keywords:

بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره) authors

مهدی نوروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی، دانشکده محیط زیست و انرژی، دانشگ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چیلر های جذبی، محمد رضا سلطان دوست ...
M. I. Karamangil, S. Coskun, A simulation study _ performance ...
Omer Kaynakli, Muhhsin Kil ic, theoorical study on the effect ...
Kharagpour , Refrigeration & Air conditioning, EE II T, India, ...
A. Ming, Optimization of ammonia absorption refrigeration process: eects of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره)" توسط مهدی نوروزی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی انرژی، دانشکده محیط زیست و انرژی، دانشگ نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش چیلر و برج خنک کن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله چیلر جذبی، سیستم تبرید، لیتیوم بروماید، تک اثره هستند. این مقاله در تاریخ 9 اسفند 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4742 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چیلرها از جمله تجهیزات بسیار مهم در تولید سرمایش هستند که به طور کلی می توان آنها را به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم کرد. به طور کلی چیلرهای تراکمی از انرژی الکتریکی و چیلرهای جذبی از انرژی حرارتی به عنوان منبع اصلی برای ایجاد سرمایش استفاده می کنند. در سرمایش به روش جذبی انرژی سیستم به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی و شبیه سازی سیستم تبرید جذبی (لیتیوم بروماید- آب،تک اثره) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.