سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 13,827

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COPPER01_089

Index date: 11 April 2011

استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ abstract

هدف از این تحقیق، بررسی اثر چگالی جریان در فرایند استخراج مس از محلول اسید سولفوریکی حاوی یونهای مس با استفاده از روش نوین الکترومتال الکترووینینگ است. این روش در مقایسه با روشهای دیگر دارای مزایایی از جمله توانایی بازیابی فلزات از محلولهای دارای غلظت اندک از فلز مورد نظر، قابلیت تولید بالاتر نسبت به روشهای سنتی، قابلیت ایجاد راندمان بالا در غلظتهای مختلف محلول و چگالی جریان بالاتر و همچنین تولید محصولات به دو صورت ورق فلزی و پودر فلز است. در تحقیق حاضر، تاثیر چگالی جریان بر روی مقدار مس استحصال شده و همچنین مورفولوژی سطح محصول حاصله در شرایط غلظت اولیه مس موجود در محلول معادل25gr/litغلظت اسید سولفوریک اولیه معادلgr/lit200 فاصله آند و کاتد12mm حجم محلول4lit و سرعت پمپاژ10lit/minدر دمای محیط مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در چگالی جریانهای100و320 و A/m2 450 در مدت زمان یک ساعت راندمان جریان 97 درصد بود و پس از گذشت 12 ساعت به ترتیب به 95 ، 92 و 87 درصد کاهش یافت. همچنین با افزایش چگالی جریان مورفولوژی سطح محصول حاصله زبرتر و تیغههای رشدیافته ریزتر میشوند

استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ Keywords:

استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ authors

یوسف سیدمحمدی امام

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده

سعیدرضا اله کرم

دانشیار دانشکده مهندسی متالورژی و مواد ، پردیس دانشکدههای فنی، دانش

حامد خسروی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده

رضا بیات زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
A.M. Alfantazi and D. Valic, _ study of copper electrowinning ...
B. Panda and S. C. Das, _ :E lectrowinning of ...
M. Gorgievski, D. Bozic, V. Stankovic and G. Bogdanovic, _ ...
P. Gopala Krishna and S.C. Das, :Enhancement of operating current ...
G.V. Jergensen. Copper Leaching, Solvent Extraction. and E lectrowinning Technology. ...
K. Gottliebsen, B. Grinbaum, D. Chen and G.W. Stevens, "Recovery ...
G.A. Kordosky, "Copper recovery using leach/so lvent extract ion/electro winning ...
T. Treasure, "Electrolytic Zinc Recovery in the _ Ashmore., Australia, ...
P.A.Treasure, :EMEW@ _ lectrowinning _ Treatment of copper sulphate pickling ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ" توسط یوسف سیدمحمدی امام، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده؛ سعیدرضا اله کرم، دانشیار دانشکده مهندسی متالورژی و مواد ، پردیس دانشکدههای فنی، دانش؛ حامد خسروی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده؛ رضا بیات زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی متالورژی و مواد، پردیس دانشکده نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مس پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الکترومتال الکترووینینگ، استحصال مس، اسید سولفوریک، چگالی جریان، مورفولوژی سطح هستند. این مقاله در تاریخ 22 فروردین 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 13827 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از این تحقیق، بررسی اثر چگالی جریان در فرایند استخراج مس از محلول اسید سولفوریکی حاوی یونهای مس با استفاده از روش نوین الکترومتال الکترووینینگ است. این روش در مقایسه با روشهای دیگر دارای مزایایی از جمله توانایی بازیابی فلزات از محلولهای دارای غلظت اندک از فلز مورد نظر، قابلیت تولید بالاتر نسبت به روشهای سنتی، قابلیت ایجاد راندمان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استخراج مس از محلول اسید سولفوریک حاوی یونهای مس با استفاده از فرایند نوین الکترومتال الکترووینینگ با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.