بررسی تأثیر فرهنگسازمانی بر عملکرد شغلی کارکنان فرماندهی مرزبانی ناجا با در نظر گرفتن نقش میانجی نوآوری سازمانی
Publish place: Journal of Border Science and Technology، Vol: 8، Issue: 2
Publish Year: 1398
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 326
This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_BST-8-2_002
Index date: 2 February 2021
بررسی تأثیر فرهنگسازمانی بر عملکرد شغلی کارکنان فرماندهی مرزبانی ناجا با در نظر گرفتن نقش میانجی نوآوری سازمانی abstract
هدف از این پژوهش بررسی تأثیر ارتباط بین فرهنگسازمانی بر عملکرد شغلی کارکنان در فرماندهی مرزبانی ناجا (با در نظر گرفتن نقش میانجی نوآوری سازمانی) میباشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مدیران ردههای میانی و ارشد شاغل در فرماندهی مرزبانی به تعداد 320 نفر است. برای تعیین حجم نمونه از روش نمونهگیری کوکران در سطح خطای 5 درصد برابر 174 نفر از کارکنان در این بخش محاسبهشده است. نوع تحقیق در این پژوهش کاربردی و ازلحاظ روش، از نوع پیمایشی (کمی) است، دادها با استفاده از پرسشنامههای فرهنگسازمانی کامرون و کوئین؛ پرسشنامه نوآوری سازمانی (جیمنز-جیمنز و همکاران، 2008)، و پرسشنامه عملکرد شغلی (پاترسون 1963) جمع آوری شده که پس از توزیع آنها در نمونه آماری (فرماندهی مرزبانی ناجا)، پایایی آنها از طریق آلفای کرونباخ به ترتیب 90/0، 87/0 و 87/0 حاصل شد. نتایج پژوهش نشان میدهد که اثر مستقیم فرهنگسازمانی بر عملکرد بسیار ناچیز بوده و معنادار نیست، اما اثر غیرمستقیم آن از طریق متغیر میانجی نوآوری، معنادار است. نوآوری سازمانی در فرماندهی مرزبانی ناجا مناسب و قابلقبول است. در خصوص ابعاد نوآوری سازمانی در فرماندهی مرزبانی ناجا میتوان گفت که هر سه بعد نوآوری مشتمل بر نوآوری اداری، فرآیندی و خدماتی در فرماندهی مرزبانی ناجا مناسب هستند و بین عملکرد شغلی با نوآوری و فرهنگسازمانی هیچگونه تأثیری وجود ندارد.
بررسی تأثیر فرهنگسازمانی بر عملکرد شغلی کارکنان فرماندهی مرزبانی ناجا با در نظر گرفتن نقش میانجی نوآوری سازمانی Keywords:
بررسی تأثیر فرهنگسازمانی بر عملکرد شغلی کارکنان فرماندهی مرزبانی ناجا با در نظر گرفتن نقش میانجی نوآوری سازمانی authors
ایوب امیری
دکترای مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد
احمدرضا کسرایی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی،
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :