اثر ترکیبهای آنتیاکسیدانی و مادههای بستهبندی بر کیفیت و عمر انباری میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)
Publish Year: 1397
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 334
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IRSHS-19-2_002
تاریخ نمایه سازی: 10 اسفند 1399
Abstract:
ازگیل ژاپنی میوهای نافرازگرا است و فسادپذیری بسیار بالایی در دوره انبارداری دارد. در پژوهش حاضر، اثرهای زمان (صفر، 7، 14، 21، 28 و 2 +35 روز)، بستهبندی (ظرفهای پلیاستیرنی و پلیاستیرنی/پلیاتیلنی) و آنتیاکسیدانها (آسکوربیکاسید 1 و 2%، سیتریکاسید 5/0 و 1% و هگزا متا فسفات سدیم 5/0 و 1%) ارزیابی شدند. این تیمارها برای کنترل قهوهایشدن آنزیمی و عمر انباری میوهی ازگیل ژاپنی انتخاب گردیدند. میوههای تیمارشده تا مدت 35 روز در دمای 5 درجهی سلسیوس و 2 روز دوام فروشگاهی در دمای 25 درجهی سلسیوس نگهداری شدند. نتیجهها نشان داد که کمترین کاهش وزن میوهها (34/4%) در تیمار هگزا متا فسفات سدیم 5/0% در بستهبندی دو لایه مشاهده شد. تیمار آسکوربیکاسید 2% + سیتریکاسید 1% + هگزا متا فسفات سدیم 1%، کمترین شاخص قهوهایشدن را در میوهها ایجاد کرد. بیشترین مقدار ویتامین C، فنول کل، فلاونوئید کل و فعالیت آنتیاکسیدانی در میوههای تیمارشده با آسکوربیکاسید 2% مشاهده شدند. در مجموع مشخص شد که آسکوربیکاسید 2% موثرترین تیمار برای حفظ کیفیت میوههای ازگیل ژاپنی در طی انبارداری بود.
Keywords:
Antioxidant , Ascorbic acid , Citric acid , Phenolic compounds , Sodium hexametaphosphate , آنتیاکسیدان , آسکوربیکاسید , سیتریکاسید , ترکیبهای فنولی , هگزا متا فسفات سدیم
Authors
داود هاشم آبادی
Islamic Azad University, Rasht
ندیم نجم آبادی
Islamic Azad University, Rasht
بهزاد کاویانی
Islamic Azad University, Rasht
محمود قاسم نژاد
Department of Horticultural Sciences, Faculty of Agricultural Science, Guilan University, Rasht
فاطمه زارع دوست
Islamic Azad University, Rasht
مریم جدید سلیماندارابی
Islamic Azad University, Rasht
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :