Year: 1399
Publish place: Ferdows-e-honar Journal of Arts، Vol: 1، Issue: 2
COI: JR_FHJA-1-2_006
Language: PersianView: 187
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بیان مساله: بخشی از هنر گرافیک که به طراحی اطلاعات می پردازد اینفوگرافیک نام دارد. پژوهش حاضر سعی دارد با بهره گیری از عناصر هنر سنتی، به طراحی اینفوگرافیک ها در محیط شهری، هویت ببخشد. بدین منظور به ارائه یک مدل روش طراحی پرداخته است.مساله اصلی پژوهش حاضر این است که چگونه می توان در ارائه مدل روش طراحی اینفوگرافیک ها، از عناصر هنر سنتی چنان بهره برد که هم کارکرد اطلاع رسانی در اینفوگرافیک ها را تامین کند و هم در بعد بصری خود، منطبق بر فرهنگ تصویری و هنر سنتی سرزمین ایران باشد. هدف: هدف کلی این جستار، طراحی یک مدل مفهومی است که بر اساس آن برای طراحی و هویت بخشی به اینفوگرافیک ها در محیط شهری، از عناصر بصری هنر سنتی بهره برداری شود. در نهایت مدل مفهومی پژوهش با رویکرد مطالعه موردی، در محیط واقعی مورد آزمون قرار گرفته و به بنای گنبد خشتی تعمیم یافته است. فرضیه: فرض نخست اینکه با استفاده از عناصر تصویری، شیوه بیانی و بصری سازی داده ها در آثار هنر سنتی، می توان برای اینفوگرافیک های مدرن، جنبه هویت فرهنگی- تاریخی و بومی به وجود آورد. بنا بر فرض دوم، با توجه به ابعاد و ویژگی های فرهنگی و بومی مناطق تاریخی می توان اینفوگرافیک هایی متناسب با بافت های تاریخی شهرهای مختلف ایران در دوره معاصر طراحی نمود. روش تحقیق: روش تحقیق از نوع توصیفی- تحلیلی و پیمایشی می باشد. نتایج: یافته های پژوهش نشان می دهد می توان با استفاده از عناصر تصویری هنر سنتی، برای اینفوگرافیک های مدرن، جنبه هویت فرهنگی- تاریخی به وجود آورد و با توجه به ویژگی های فرهنگی و بومی مناطق تاریخی می توان اینفوگرافیک هایی متناسب با بافت تاریخی شهرهای معاصر ایران طراحی نمود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_FHJA-1-2_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1163642/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:نکونام، جواد و شکرپور، شهریار و افهمی، رضا،1399،تبیین مدل روش طراحی اینفوگرافیک فرهنگی- تاریخی در محیط شهری (مطالعه موردی: اینفوگرافیک بنای گنبد خشتی)،https://civilica.com/doc/1163642
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- - آشنا، حسام الدین و محمدرضا روحانی(1389)، هویت فرهنگی ایرانیان ...
- - ا.داندیس، دونیس(1368) ، مبادی سوادبصری، ترجمه: مسعود سپهر، چاپ اول، ...
- - اسلام دوست، مریم(1395)."تأثیر گرافیک محیطی متروی تهران بر فرهنگ ...
- -بلوکباشی، علی(1374). مجله کلک، فرهنگ: فرهنگ زدگی یا با خود ...
- - جوانی، اصغر و همکاران(1396)."رویکردهای بازنمایانه در طراحی گرافیک"، باغ ...
- - جونز، جان کریستوفر (1390)، روش های طراحی، ترجمه فرشید ...
- -شایسته فر، مهناز(1385)، کاربرد ارزش های تزیینی هنراسلامی بر عناصر ...
- -کایرو، آلبرتو(1394). گرافیک اطلاع رسان 2: بصری سازی تعاملی اطلاعات ...
- - مرتضایی، رضا (1381)، رهیافت هایی در طراحی مبلمان شهری، ...
- - میری، مهدی؛ سیدی، مهدی؛ دانشدوست، یعقوب؛ نیک جو، سوسن.(1380)، ...
- -Arnheim,Rudolf(2004),Visual, Thinking,Brekleley, University of California Press, p.p345. ...
- - Alcaniz et al,(2014), Visualization and Engineering Design Graphics with Augmented Reality, ...
- - Horn, Robert E.(2000), information design: emergence of a new ...
- - Smiciklas, Mark, (2012), Infographic power: using images to communicate and ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.