Year: 1396
Publish place: Political Science، Vol: 20، Issue: 77
COI: JR_JCKE-20-77_001
Language: PersianView: 82
This Paper With 29 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 29 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
«شبکه ولاء» از مفاهیم بدیعی است که آیتالله محمدمهدی آصفی با هدف ترسیم یک جامعه آرمانی اسلامی از قرآن کریم استخراج کرده است. شبکۀ ولاء را بر اساس نظریه سیستمی میتوان بهمثابه یک سیستم متشکل از ساختارهای ترسیمشده و کارکردهای تعریفشدهای دانست که در طریقی خاص و برای نیل به غایتی ویژه جهتدهی شده است. آیتالله آصفی از ساختار این سیستم به «خطوط» تعبیر و با بهرهگیری از روایات، این سیستم را دارای ساختاری سهوجهی تعریف کرده است: خطوط طولی ناظر بر رابطه فرد مسلمان با مجموعهای از رهبران و اولیالامر است که به حاکمیت الهی میانجامد. خطوط عرضی بیانگر ارتباط انسان مسلمان با جماعت مسلمین در این جامعه آرمانی است. خطوط عمقی مبیّن ارتباط فرد مسلمان با عمق تاریخ و تمدن و سیرۀ اولیا و اوصیاست. علامه آصفی برای تعریف نوع روابط تعیینشده میان ساختارها (خطوط) در درون شبکه ولاء، از دو مفهوم قرآنی بهره گرفته است: «سلام» و «نصیحت» که کارکردشان، پیوند دادن میان ساختارها و زیرساختارها برای دستیابی انسان مسلمان به غایت پیوند و ولای الهی است. نکته شایان ذکر اینکه، اساساً کنشگر محوری در شبکۀ ولاء، انسان مسلمان است و مرزبندی این سیستم بر مرزهای عقیدتی ابتنا یافته است و به همین دلیل، ولاء برای ارتباطات انسان مسلمان تعریف شده است و در مقابل، مفهوم برائت در قبال کافران معنا پیدا میکند.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is JR_JCKE-20-77_001. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1164642/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:نباتیان، محمد اسماعیل،1396،شبکه ولاء؛ طرحی از الگوی جامعه قرآنی از منظر آیتالله محمدمهدی آصفی،https://civilica.com/doc/1164642
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.