سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,594

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRM04_195

Index date: 22 June 2011

پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند abstract

آبهای زیرزمینی همواره به عنوان یکی از منابع مهم و عمده تامین آب شرب و کشاورزی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک مطرح بوده است دشت بیرجند نیز با قرارگرفتن درمنطقه خشک استفاده از آب های زیرزمینی را به عنوان مهمترین و در عین حال تنهاترین منبع تولید آب شیرین در پیش رو دارد در همین زمینه پیش بینی نوسانات سطح آب زیرزمینی دشت می تواند کمک شایانی به برنامه ریزی و تصمیم گیری های بعدی جهت تامین درازمدت آب شرب ، کشاورزی و صنعت نماید دراین تحقیق هدف پیش بینی سطح آب زیرزمینی دشت بیرجند با استفاده ازمدل ریاضی MODFLOW موجود در نرم افزار GMS می باشد مدل ریاضی با دریافت کلیه اطلاعات مربوط به یک آبخوان که بصورت لایه های GIS می باشد قادر به پیش بینی سطح آب در آینده است. نرم افزار برای حل عددی معادله حاکم برحرکت آب زیرزمینی از دو روش المان محدود و تفاضل محدود استفاده می نماید که دراین تحقیق از روش تفاضل محدود استفاده شد.

پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند Keywords:

پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند authors

محسن محتشم

دانش آموخته منابع آب دانشگاه گرگان

امیراحمد دهقانی

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه گرگان

ابوالفضل اکبرپور

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند

مهدی مفتاح هلقی

استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه گرگان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وزارت نیرو13800.نشریه شماره 337-لف، ضوابط طراحی هیدرولیکی ساختمانهای حفاظتی و ...
چیت‌سازان، م.، و کشکولی، ح، 1381. مدل‌سازی آب های زیرزمینی ...
اعتباری، ب.، 1379. بررسی مناع آب، بیلان و مدل ریاضی ...
چی‌ح‌سازان، م.، و کشکولی، ح، 1381. مدل‌سازی آب های زیرزمی‌نی ...
Wang, H. F. and Anderson, P. 1988. "Introduction to Groundwaret ...
Zheng, C. and Bennett, G. D. 2002. "Applied Contaminant Transport ...
Faust, C.R., and Mercer, J.W., 1980. Groundwater Modeling. Journal of ...
Samani, N., Gohari moghadam, M., and Safavi, A.A., 2007. A ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند" توسط محسن محتشم، دانش آموخته منابع آب دانشگاه گرگان؛ امیراحمد دهقانی، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه گرگان؛ ابوالفضل اکبرپور، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه بیرجند؛ مهدی مفتاح هلقی، استادیار گروه مهندسی آب دانشگاه گرگان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مدیریت منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سطج آب زیرزمینی ، GMS،MODFLOW ، دشت بیرجند هستند. این مقاله در تاریخ 1 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2594 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبهای زیرزمینی همواره به عنوان یکی از منابع مهم و عمده تامین آب شرب و کشاورزی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک مطرح بوده است دشت بیرجند نیز با قرارگرفتن درمنطقه خشک استفاده از آب های زیرزمینی را به عنوان مهمترین و در عین حال تنهاترین منبع تولید آب شیرین در پیش رو دارد در همین زمینه پیش ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پیش بینی سطح ایستابی در ابخوان با بکارگیری نرم افزار GMS مطالعه موردی: آبخوان بیرجند با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.