سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,395

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSGI01_109

Index date: 24 June 2011

بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک abstract

بدون شک استان خوزستان با دارا بودن ذخائر فرهنگی و تاریخی منحصر به فرد و با شکوه ، به عنوان یکی ازمهمترین منابع گردشگری جهان به شمار می آید . در کناراین ذخائر،چشم اندازهای زیبا و پدیده های زمین ریخت شناسی منحصر به فرد ، تنوع جانوری ، پوشش گیاهی و از همه مهم ترتنوع فرهنگ های مردمان ساکن در این منطقه اهمیت آن را در جذب گردشگران صد افزون می نماید. قطعا حفظ و نگهداری این ذخائر ارزشمند به خصوص پدیده های زمین شناسی بی نظیرکه حاصل میلیون ها سال تغییر و تحولات کره ی زمین در این منطقه است ،نیازمند برنامه ریزی و اقدامات اساسی منطقه ای و بین المللی است تا بر اساس اصول توسعه ی پایدار و تعهدات نسل حاضر به نسل های آینده ،برای تداوم حفظ این میراث جهانی اقدام شود. در این مقاله تلاش داریم برای محقق ساختن اهداف و ایده های یاد شده به معرفی برخی از ویژگی های جالب ژئوتوریسمی استان پرداخته و قابلیت ثبت این مناطق را به عنوان ژئوپارک در سازمان علمی فرهنگی ملل متحد(یونسکو) نشان دهیم. با توجه به درصد بالای تعداد گردشگران استان خوزستان نسبت به سایر استان های کشور و شهرت جهانی برخی از آثار تاریخی استان ، معرفی مناطقی به عنوان ژئوپارک و تلاش در ثبت جهانی آنها ، در کنار این آثار ارزشمند باستانی ، باعث جذب بیشتر گردشگر، رشد صنعت گردشگری و پیشرفت اقتصادی استان خواهد شد.

بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک Keywords:

بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک authors

مهدی مشعل

دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

غلامحسین کریمی

کارشناس ارشد زمین شناسی (تکتونیک) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز

شیما رحمتی کامل

دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

حمیده خشایار

دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آقانباتی، ع 13830، زمین شناسی ایران، سازمان زمین شناسی و ...
آقانباتی، ع 13880، زمین شناسی و توان معدنی استان خوزستان، ...
سراج، م.، 384 1، تحلیل ساختاری مقدماتی میادین نفتی مناطق ...
مشعل م، احسانی ج، اسدی ع.، 1388، ژئو توری‌سم سد ...
مشعل م، رسولی م، یزدجردی ک.، 1388، ژئو توری‌سم منطقه ...
میر کاظمیان، ..، 386 1، اطلس ژئوتوریسم استان خوزستان.گزارش پایگاه ...
نبوی، م.ح.384 1، گردشگری زمین شناسی (، Geotourism) مجموعه مقالات ...
نویل، گ..، 1975، نقش پارک های ملی در توسعه اقتصادی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک" توسط مهدی مشعل، دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال؛ غلامحسین کریمی، کارشناس ارشد زمین شناسی (تکتونیک) دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز؛ شیما رحمتی کامل، دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال؛ حمیده خشایار، دانشجوی دکترای زمین شناسی (تکتونیک )دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ت نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله استان خوزستان – توسعه پایدار – ژئوپارک – ژئوتوریسم هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1395 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بدون شک استان خوزستان با دارا بودن ذخائر فرهنگی و تاریخی منحصر به فرد و با شکوه ، به عنوان یکی ازمهمترین منابع گردشگری جهان به شمار می آید . در کناراین ذخائر،چشم اندازهای زیبا و پدیده های زمین ریخت شناسی منحصر به فرد ، تنوع جانوری ، پوشش گیاهی و از همه مهم ترتنوع فرهنگ های مردمان ساکن در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پتانسیل ژئوتوریسمی استان خوزستان به منظور ایجاد ژئوپارک با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.