سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,578

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNOCWST01_004

Index date: 1 July 2011

بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم abstract

در بتن ریزی سدها و قطعات حجیم بتنی همواره حبس گرماو افزایش دمای بخش های مرکزی مشکلاتی را در طرح اختلاط واجرا ایجاد می کند. این افزایش دما ترک های حرارتی را سبب شده و مقاومت نهایی را نیز کم می کند. اجرای چنین سازه هایی عموماً اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از ایجاد ترک های حرارتی را ضروری می کند. بر این اساس رعایت حد تعیین شده روی دمای اولیه بتن حایز اهمیت است که به منظور نیل به این هدف کاربرد روش های پیش سرمایش و پس سرمایش غیر قابل اجتناب است. در این مقاله سعی بر آن بوده است تا با شناخت خواص و مصالح بتن و خواص حاصله از بتن ریزی های حجیم ، روش های کنترل حرارت در این نوع بتن ریزی ها مورد بررسی قرارگیرد و روش های مقابله با آن بیان شود. سوالات تحقیق:در این تحقیق، چگونگی کنترل افزایش دمای بخش های مرکزی در بتن ریزی سدها و قطعات حجیم بتن و ایجاد ترک های حرارتی وکاهش مقاومت نهایی بتن حجیم مطرح است. روش تحقیق: در این مقاله با طرح کاربرد پوزولان ها مانند میکروسیلیس و الیاف فولادی در بتن حجیم و اجرای آن به روش پیش آکنده می توان نقیصه ترک های حرارتی ناشی از حبس گرمای هیدراتاسیون و کم شدن مقاومت نهایی را رفع کرد و بر کیفیت بتن حاصله نیز افزایید. همچنین از روش های عمده ای که توسط طراحان جهت مقابله با مسایل حرارتی به کار می روداز جمله محدود نمودن دمای حداکثر اولیه مجاز بتن پرداخت. نتیجه گیری: هرچه بتن حجیم تر باشد تاثیر دمای محیط بر حدکثر دمای بتن کمتر شده و در عوض مدت زمان لازم جهت رسیدن عضو بتنی به حداکثر دمای آن افزایش می یابد.استفاده از پوزولان ها در بتن های حجیم و به ویژه سد سازی باعث دستیابی به خواص بهبود یافته در بتن می شود. کاربرد میکروسیلیس در بتن حجیم به جای سیمان در بتن حجیم بسیار مفید خواهد بود.

بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم Keywords:

پوزولان ها - قطعات حجیم بتنی - هیدراتاسیون - ترک های حرارتی- پیش سرمایش- پس سرمایش

بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم authors

اسماعیل مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه مهندسی عمران –زلزله دانشگاه آزاد اسلامی

علی اکبر اهری آبش احمدلو

فوق لیسانس سازه های هیدرولیکی –دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

یوسف پریش

استادیار و دکترای عمران- مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان(وزارت نی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابریشمی، جلیل و ناصر وهاب رجایی، (1380)، "سدهای بتی" طرح ...
منصوری کیا، محمد تقی، "بتن در سد"، (1381)، انتشارات معاونت ...
باهر طاهری، طاهر و مرتضی علی قربانی، (1380)، "اصول مهندسی ...
رمضانیانپور، علی اکبر و محمدرضا شاه نظری، (1386)، "تکنولوژی بتن" ...
مهتا و مونته ئیرو، (1385)، "بتن، تکنولوژی بتن پیشرفته"، ترجمه ...
نویل، (1375)، تن شناسی، خواص بتن"، ترجمه هرمز فامیلی، انتشارات ...
ACI 21 1.1-Reapproved 1997, "Standard Practice for Selection of Propertions ...
ASTM C 33-99a, "Standard Specification for Concrete Aggregates". ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم" توسط اسماعیل مرادی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه مهندسی عمران –زلزله دانشگاه آزاد اسلامی؛ علی اکبر اهری آبش احمدلو، فوق لیسانس سازه های هیدرولیکی –دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب؛ یوسف پریش، استادیار و دکترای عمران- مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی آذربایجان(وزارت نی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پوزولان ها - قطعات حجیم بتنی - هیدراتاسیون - ترک های حرارتی- پیش سرمایش- پس سرمایش هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5578 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در بتن ریزی سدها و قطعات حجیم بتنی همواره حبس گرماو افزایش دمای بخش های مرکزی مشکلاتی را در طرح اختلاط واجرا ایجاد می کند. این افزایش دما ترک های حرارتی را سبب شده و مقاومت نهایی را نیز کم می کند. اجرای چنین سازه هایی عموماً اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از ایجاد ترک های حرارتی را ضروری می کند. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روشهای کنترل حرارت در بتن ریزیهای حجیم با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.