سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,062

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCNOCWST01_060

Index date: 1 July 2011

تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن abstract

در این مقاله، نتایج بررسی آزمایشگاهی بر روی اثر حباب زا در جذب و نفوذ آب و یون کلرید در بتن ارائه میشود. به این منظور، نمونه ها با 4 درصد هوای عمدی و دو نسبت آب به سیمان، ساخته شد. در سنین مختلف آزمایشهای مقاومت فشاری، جذب آب حجمی، جذب آب مویینه، نفوذ آب تحت فشار، مقاومت و یژه الکتریکی، پروفیل یون کلرید و ضریب انتشار کلرید بتن انجام شد. بطور کلی مشاهده میشود با افزایش درصد هوای عمدی طرح، از مقدار مقاومت فشاری کاسته میشود و جذب آب و نفوذ پذیری بتن افزایش یافته و دوام بتن کاهش می یابد. سوالات تحقیق: در این تحقیق، عملکرد مواد حباب زا در خصوصیات مکانیکی و دوامی بتن، با اضافه کردن درصد های مشخصی از حباب هوای عمدی، مورد بررسی قرار گرفته است.

تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن Keywords:

تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن authors

محمدمهدی رستگار

کارشناس ارشد عمران – سازه، دانشگاه بوعلی سینا همدان

محسن تدین

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان

فریدون رضایی

استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Yang, C. C., Cho, S. W. (2003) "Influence of Aggregate ...
-Basheer, L.. Kroop, J., and Cleland, D, J. (2001) ":Assessment ...
-Banthia, N.. Biparva, A., and Mindess, _ (2005) "Permeability of ...
- Song, Y. P., Song, L. Y., and Zhao, G. ...
- Morris, W., Vico, A., Vazquez, M., and De Sanchez, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن" توسط محمدمهدی رستگار، کارشناس ارشد عمران – سازه، دانشگاه بوعلی سینا همدان؛ محسن تدین، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان؛ فریدون رضایی، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش بین المللی بتن های ناتراوا - مخازن ذخیره آب شرب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حباب زا، دوام، جذب آب، جذب آب مویینه، نفوذ یون کلرید، مقاومت فشاری، مقاومت ویژه الکتریکی هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4062 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله، نتایج بررسی آزمایشگاهی بر روی اثر حباب زا در جذب و نفوذ آب و یون کلرید در بتن ارائه میشود. به این منظور، نمونه ها با 4 درصد هوای عمدی و دو نسبت آب به سیمان، ساخته شد. در سنین مختلف آزمایشهای مقاومت فشاری، جذب آب حجمی، جذب آب مویینه، نفوذ آب تحت فشار، مقاومت و یژه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر مواد حباب زا بر نفوذ پذیری و دوام بتن با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.