سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 450

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISSE21_016

Index date: 12 May 2021

بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی abstract

تحقیق حاضر با هدف بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوششتکلایه CrN اعمال شده روی زیرلایه فولاد زنگنزن ۳۰۴ با روش رسوبگذاری فیزیکی از فاز بخار با قوسکاتدی (CAE-PVD) انجام شد. شناسایی فازهای موجود و بررسی ضخامت پوشش ها به ترتیب از الگوهایپراش پرتو XRD)X) و تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FE-SEM) استفاده شد وارزیابی چسبندگی پوشش های ایجادشده با استفاده از روش سختی سنجی راکول C صورت گرفت. خواصمکانیکی پوشش ها با استفاده از آزمون نانو دندانه گذاری و بررسی رفتار الکتروشیمیایی پوشش ها با استفاده ازآزمون های پلاریزاسیون پتانسیودینامیک و طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی (EIS) در محیط رینگر انجامشد. نتایج حاصل از الگوهای XRD حضور فازهای مورد نظر در اثر فرآیند پوشش دهی را نشان دادند. تصاویرمیکروسکوپی و نتایج حاصل از روش سختی سنجی راکول C نشان دادند که پوشش های ایجادشده همگن ودارای چسبندگی مطلوب هستند. نتایج حاصل از آزمون های EIS نشان دادند که پوشش CrN در مقایسه باپوشش CrN/Cu رفتار مقاومتی بهتری از خود نشان داده است. همچنین، با استفاده از منحنی های پلاریزاسیونپتانسیودینامیک، چگالی جریان پوشش CrN و CrN/Cu به ترتیب (۲-)A.cm (۸ـ)۱۰ × ۱/۸۳۵ و (۲-)A.cm (۸ـ) ۱۰ ×۲/۰۸۸تخمین زده شد.

بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی Keywords:

بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی authors

مژگان هیربدجوان

همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (دانشجوی ارشد مهندسی مواد)

آرش فتاح الحسینی

همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه آموزشی مواد (استاد)

حسن علم خواه

همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (دانشیار)

امید ایمان طلب

همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (استادیار)

مقاله فارسی "بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی" توسط مژگان هیربدجوان، همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (دانشجوی ارشد مهندسی مواد)؛ آرش فتاح الحسینی، همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه آموزشی مواد (استاد)؛ حسن علم خواه، همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (دانشیار)؛ امید ایمان طلب، همدان، دانشگاه بوعلی سینا، دانشکده مهندسی، گروه مواد (استادیار) نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین همایش ملی مهندسی سطح پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رفتار الکتروشیمیایی، پوشش نانوساختار، CAE-PVD, CrN, CrN/Cu ، محلول رینگر هستند. این مقاله در تاریخ 22 اردیبهشت 1400 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 450 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحقیق حاضر با هدف بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوششتکلایه CrN اعمال شده روی زیرلایه فولاد زنگنزن ۳۰۴ با روش رسوبگذاری فیزیکی از فاز بخار با قوسکاتدی (CAE-PVD) انجام شد. شناسایی فازهای موجود و بررسی ضخامت پوشش ها به ترتیب از الگوهایپراش پرتو XRD)X) و تصاویر میکروسکوپ الکترونی روبشی گسیل میدانی (FE-SEM) استفاده شد وارزیابی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار الکتروشیمیایی و مکانیکی پوشش نانوساختار چندلایه CrN/Cu و پوشش تک لایه CrN اعمال شده با روش رسوب گذاری فیزیکی از فاز بخار با قوس کاتدی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.