سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,928

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCEE14_031

Index date: 22 August 2011

طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی abstract

دراین مقاله یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی OTA) مبتنی بروارونگرهای گیت شناور تک ورودیFGMOS Inverters) پیشنهاد شده است. یک ساختار دو طبقه ، به منظور دستیابی به بهره ولتاژ بالاتراستفاده شده است. اولین طبقه ساختار پیشنهادی یک مسیر پیشرو جهت حذف سیگنالهای مد مشترک دارد و دومین طبقه، فیدبک مد مشترک جهت تثبیت ولتاژ مد مشترک خروجی دارد.این تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی با تکنولوژی μm CMOS TSMC 0.18 طراحی و شبیه سازی شده است. ولتاژ کاری این مدار 1V بوده و بهره آن dc آن dB44/7 می باشد فرکانس کاری بهره واحد حاصله برابر با 12MHz و حدفاز آن 57درجه است توان مصرفی آن 99/66μW بوده و برای کاربردهای ولتاژ پایین و توان پایین LV/LP مناسب است.

طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی Keywords:

تقویت کننده ترارسانایی عملیاتیOTA) ساختار دو طبقه , وارونگرهای گیت شناور(FGMOS Invertersولتاژ پایین و توان پایین LV/LP

طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی authors

امیر باغی رهین

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،باشگاه پژوهشگران جوان ، تبریز،ایران

اکبر طهماسبی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،باشگاه پژوهشگران جوان ، تبریز،ایران

وحید باغی رهین

دانشگاه تبریز،دانشکده فنی- مهندسی برق و کامپیوتر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
H.Voornal and H.Veenstra, "Tunable high-frequency Gm-C filters, "IEEE Journal of ...
_ _ _ _ tuning, ; IEEE International Symposium _ ...
_ _ "A linear fiully balanced CMOS OT A for ...
CMOS tra nsco nductance-C filter technique for very A:ه [5] ...
_ _ and _ digital design with the floating gate ...
K.Komoriyama, E.Yoshida, M.Yashiki and H.Tanimoto, "A very wideband fully balanced ...
_ _ _ _ _ _ pp.417-420, 2008. ...
B.Razavi, Design of Analog CMOS Integrated Ci rcuits, McGraw Hill, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی" توسط امیر باغی رهین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،باشگاه پژوهشگران جوان ، تبریز،ایران؛ اکبر طهماسبی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز،باشگاه پژوهشگران جوان ، تبریز،ایران؛ وحید باغی رهین، دانشگاه تبریز،دانشکده فنی- مهندسی برق و کامپیوتر نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تقویت کننده ترارسانایی عملیاتیOTA) ساختار دو طبقه ، وارونگرهای گیت شناور(FGMOS Invertersولتاژ پایین و توان پایین LV/LP هستند. این مقاله در تاریخ 31 مرداد 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1928 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین مقاله یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی OTA) مبتنی بروارونگرهای گیت شناور تک ورودیFGMOS Inverters) پیشنهاد شده است. یک ساختار دو طبقه ، به منظور دستیابی به بهره ولتاژ بالاتراستفاده شده است. اولین طبقه ساختار پیشنهادی یک مسیر پیشرو جهت حذف سیگنالهای مد مشترک دارد و دومین طبقه، فیدبک مد مشترک جهت تثبیت ولتاژ مد مشترک خروجی دارد.این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی یک تقویت کننده ترارسانایی عملیاتی کاملا تفاضلی ولتاژ پایین بر اساس وارونگرهای گیت شناور تک ورودی با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.