طراحی و ساخت آنتن شیپوری چهار تیغه ای پهن باند با بهره ثابت
Publish place: Tabriz Journal of Electrical Engineering، Vol: 50، Issue: 4
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 390
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_TJEE-50-4_003
Index date: 30 May 2021
طراحی و ساخت آنتن شیپوری چهار تیغه ای پهن باند با بهره ثابت abstract
در این مقاله طراحی، شبیه سازی، ساخت و اندازه گیری آنتن شیپوری چهار تیغه ای پهن باند با بهره و الگوی آنتنی تقریبا ثابت ارائه می گردد. آنتن موردبحث در این مقاله برای پوشش باند فرکانسی ۲ تا ۱۸ گیگاهرتز و بهره ثابت dBi ۱۳ طراحی شده است. در این طراحی برای رسیدن به مشخصات فنی مطلوب باند فرکانسی ۲ تا ۱۸ گیگاهرتز، به دو باند فرکانسی ۲ تا ۶ و ۶ تا ۱۸ گیگاهرتز تقسیم شد و از آنتن های شیپوری چهار تیغه ای پهن باند استفاده شدند، همه آنتن ها دارای دو خروجی با دو قطبش متعامد افقی و عمودی هستند. این آنتن ها دارای الگوی متقارن بوده و در آرایه آنتنی پهن باند که نیاز به تغییرات کم در الگوی آنتن باشد، مثل جهت یاب های تک پالس راداری و هم چنین در اندازه گیری های پهن باند مخابراتی کاربرد دارند. با توجه به بهره خوب از این آنتن ها می توان به عنوان آنتن با بهره متوسط، یا تغذیه آنتن های با صفحات منعکس کننده برای بالا بردن بهره روزنه نیز استفاده کرد. در این مقاله در مورد نحوه طراحی آرایه آنتن با الگوهای آنتنی ثابت و همچنین ساخت، تغذیه و نقش پارامترهای مختلف مکانیکی در تطبیق آنتن بحث می شود. نتایج شبیه سازی و ساخت آنتن ها باهم مقایسه شده است و آزمایش های صورت گرفته برای این آنتن ها نشان دهنده صحت شبیه سازی ها و دست یابی به نتایج موردنظر در طراحی بوده است. نتایج به دست آمده نشان دهنده ثبات الگوی آنتنی بهتر، نسبت به موارد مشابه در مراجع معتبر هست.
طراحی و ساخت آنتن شیپوری چهار تیغه ای پهن باند با بهره ثابت Keywords:
آنتن شیپوری چهار تیغه ای , آنتن پهن باند , اندازه گیری سیگنال های پهن باند , جهت یاب رادیویی تک پالس , آرایه آنتن دایروی
طراحی و ساخت آنتن شیپوری چهار تیغه ای پهن باند با بهره ثابت authors
علی احمدی
دانشکده مهندسی برق- دانشگاه جامع امام حسین (ع)
مجید اخوت
دانشکده مهندسی برق- دانشگاه جامع امام حسین (ع)
داود ظریفی
دانشکده مهندسی برق- دانشگاه کاشان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :