مروری: بررسی اصول علمکرد و یافتن نگرش عمومی دانشجویان آموزش عالی نسبت به دوره های مجازی دانشگاه و آموزش از راه دور در دوران همه گیری کووید- ۱۹

Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 521

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

COVIDCING01_010

تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1400

Abstract:

شیوع بیماری ویروس کرونا (COVID-۱۹) در کشورهای مختلف در پایان سال گذشته، آموزش حضوری را بهسیستم عامل های آموزش مجازی منتقل کرده است که به طور مستقیم کیفیت آموزش را تحت تاثیر قرارمی دهد. این مقاله، مروری بر پژوهش های انجام شده در این زمینه می باشد تا با این روش بیشتر آشنا شده وبتوان آن را به شیوه ی پیشرفته تر در بخش آموزش و یادگیری به کار گرفت. از نتایج بررسی ها حاصل می شود کهآموزش مجازی یک نوع شیوه آموزش از راه دور است که بر پایه ی سیستم های رایانه ای، اینترنت، نرم افزارها وبرنامه های متفاوت می باشد و مزایایی مانند فعال شدن بیشتر فراگیران و معایبی مانند حضور مستقیم نداشتن وهمچنین مشکلات اینترنتی است. در انتها، این پژوهش یافتن نگرش عمومی دانشجویان آموزش عالی نسبت بهدوره های مجازی دانشگاه و آموزش از راه دور در میان ویروس کرونا (کوید ۱۹) با مطالعه موردی مقالاتپژوهشگران جهت بررسی آموزش مجازی در شرایط مشابه ارائه شده است.

Authors

حمید ایستگلدی

گروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران

سعید ایستگلدی

گروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران

سامان پشت دار

گروه فیزیک، دانشکده علوم پایه، دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل، ایران